GENIET ALVAST EVEN VAN HET UITZICHT VAN DE PARADOR AYAMONTE OP DEZE 360 GRADEN FOTO

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR AYAMONTE

Gelegen aan de oevers van de Guadiana, de grens tussen de zonnige en blauwe kust van Huelva en de prachtige Portugese Algarve, wacht de Parador de Ayamonte op u. Een charmant hotel dat perfect is om te genieten van de beste vakanties aan de kust van Huelva.

Vanaf dit bevoorrechte uitkijkpunt kunt u genieten van een prachtig uitzicht op de monding van de Guadiana, deze prachtige witte stad en de Portugese kust. Het Parador de Ayamonete hotel is een idyllische plek met een indrukwekkende zonsondergang  waar u kunt genieten van het milde en warme klimaat, het licht vol nuances, het zeearoma. Het panoramische uitzicht vanaf het terras en vanaf het zomerzwembad is een voorrecht, en de plek is ideaal om uit te rusten na dagen op het strand en routes door de omgeving.

De  kamers van ons hotel zijn ruim en licht, gedecoreerd met pasteltinten, ze nodigen u uit om te ontspannen na een dag op het strand in het nabijgelegen Isla Cristina, Isla del Moral, of de Portugese Vila Real de San Antonio en Castro Marim, na te hebben genoten van maak een boottocht rond de monding van de rivier of speel in een van de nabijgelegen golfbanen.

Dit is een land van voortreffelijke zeevruchten, zon en zee, natuur en onvergetelijke festiviteiten, waar de sfeer zelf plezier uitstraalt. Een plek waar je niet meer weg wilt.

RESERVEER HIER HET TICKET, HOTEL EN DR HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

AYAMONTE

Ayamonte is het begin- of eindpunt van de Costa de la Luz, regio Andalusië. Het ligt mooi aan de monding van de Río Guadiana, in het uiterste westen van de regio Andalusië (provincie Huelva). Via de in 1991 gebouwde indrukwekkende hangbrug (foto boven), twee kilometer noordelijk van Ayamonte, ben je in een paar minuten in Portugal!  Hier geniet je van twee werelden! De reis van Ayamonte naar Faro aan de Algarve duurt nu slechts 45 minuten. Vanwege de nabijheid van de Algarva en zijn positie ver in het westen aan de Andalusische kust, heeft het meer buitenlandse toeristen dan andere locaties aan de Costa de la Luz

Verschillende nederzettingen hebben Ayamonte bevolkt, waaronder Iberiërs, Grieken, Romeinen en Arabieren. Er zijn een paar mogelijke suggesties met betrekking tot de oorsprong van de naam, maar het wordt voornamelijk verondersteld afkomstig te zijn van de heuvel waarop Iberiërs zich op "Aya" ("heuvel" in Ibero) vestigden, waaraan de Romeinen het later Mount Aya noemden, of Aya Montis

WANDEL OP DE BOVENSTE FOTO EVEN DOOR HET CENTROM OP DE 360 GRADEN FOTO KLIK OP DE PIJLEN

 
DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541