KIJK ALVAST EVEN ROND OP DEZE 360 GRADEN FOTO VAN PARADOR DE VILALBA

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

PARADORES DE VILALBA

Waar geschiedenis en natuur samenkomen en het culturele erfgoed de historische persoonlijkheid van land ver van het lawaai van de grote stad laat zien, ligt het rustige Vilalba. Hier, op de Camino del Norte naar Santiago, wacht u een indrukwekkende toren, een erfenis van het middeleeuwse Galicië dat tegenwoordig deel uitmaakt van het Parador Hotel in deze stad in Lugo, de hoofdstad van de vruchtbare regio "Terra Chá". De structuur van het hotel biedt afgelegen en gastvrije ruimtes; In de toren delen 6 prachtige kamers hun middeleeuwse stijl met de Salon de los Andrade, versierd met muurschilderingen en wapenschilden. In het onderste deel van deze kamer bevindt zich de nieuwe gastronomische ruimte van Enxebre, een plek om te genieten van de gastronomie van het gebied. Naast de majestueuze toren, in een stenen gebouw in regionale stijl, bevinden zich de rest van de kamers, de bar, het banketrestaurant en andere gemeenschappelijke ruimtes. Tussen de twee gebouwen, een rustige tuin met het beste uitzicht op de toren.

Je kunt de twee stedelijke centra die het dichtst bij de stad liggen niet missen. Mondoñedo , op 25 km afstand, is een kleine geplaveide stad omgeven door groene bergen, uitgeroepen tot historisch-artistieke plaats. Daarin is de sfeer magisch, in de winter glijdt de mist door smalle straatjes waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan, en in de zomer schittert de prachtige kathedraal, uitgeroepen tot Nationaal Monument, nog sterker. Stop niet met het zoeten van je smaakpapillen met de heerlijke Tarta de Mondoñedo. Een andere stad die u graag zult bezoeken, is Lugo , op 35 km afstand, waar de Romeinse muur op u wacht, een Werelderfgoed vanwege zijn perfecte staat van instandhouding en een van de best bereide keukens in Galicië, waar tapas een religie zijn.

hotel PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541