LOOP ALVAST EVEN DOOR DE TUIN VAN PARADORES DE TUI OP DEZE 360 GRADEN FOTO

DE PARADORES ZIJN ECO FRIENDLY

Ik heb al wat nachten geslapen in een van de Paradores hotels Veel hebben een mooi verhaal, een oud klooster, kasteel maar er zijn er ook een aantal verrassend heel modern. Ze zijn allemaal wel eco bewust en er zijn al 32 Paradores met een laadpunt. Goed eten en een goede keuze aan wijnen maakt een overnachting compleet. Stel nu zelf een fly-drive samen door het andere Spanje

PARADORES DE TUI

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL

Waar Galicië de grens is met Portugal en de rivier de Miño de protagonist is van het groene landschap, ligt de historische stad Tui. In het centrum van de stad vindt u de Parador, die getrouw een traditioneel Galicisch landhuis reproduceert , in een bergachtige en fluviale omgeving, in de regio O Baixo Miño. Het hotel is ideaal voor het beoefenen van riviersporten in de omgeving, zoals kanoën, en activiteiten in contact met de natuur.
 

Het kennen van Tui zal een echte ontdekking voor je zijn. Hier is de enige kathedraal in de provincie Pontevedra, de prachtige kathedraal van Santa María, die u wandelend door het charmante oude centrum van de stad vindt , waar zomeravonden op terrasjes en plekken waar u een drankje kunt nuttigen in een zeer speciale manier. .

Op slechts 5 kilometer van Tui ligt het natuurpark Monte Aloia , waar u zult worden verrast door een origineel boshuis dat is omgebouwd tot een parkinterpretatiecentrum. Binnen een straal van niet meer dan veertig minuten van de stad, biedt de regio O Baixo Miño bevoorrechte plaatsen, zoals het vissersdorp A Guarda , met zijn kleurrijke huizen, zijn Indiase architectuur en zijn voortreffelijke gastronomie.

U zult ook dol zijn op Oia, een klein stadje dat uitkijkt over de onmetelijkheid van de Atlantische Oceaan , waar de golven van de zee het indrukwekkende cisterciënzerklooster van Santa María bespatten. O Rosal is een van de andere steden die unieke schatten bewaren, zoals een groep van ongeveer 70 molens verspreid over een berg, of de uitzonderlijke wijngaarden waar de prestigieuze wijnen met DO Rías Baixas worden verbouwd

RESERVEER HIER HET TICKET, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541