RIJ ALVAST EVEN LANGS DE PARADOR DE PUEBLA DE SAMABRIA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADORES PUEBLA DE SANABRIA

DIT IS EEN ECO VRIENDELIJK HOTEL

De Parador de Puebla de Sanabria is een raam dat openstaat voor de natuur op een bevoorrechte plek, op slechts twaalf kilometer van het prachtige meer van Sanabria, het grootste van gletsjeroorsprong in Spanje. Als u een natuurliefhebber bent, kunt u in deze enclave excursies en groene toeristische routes maken, waar spectaculaire uitzichten en landschappen op u wachten waar u gemakkelijk rust kunt vinden. De Parador biedt een zeer zorgvuldige en gezellige inrichting; In de woonkamer kunt u na het diner genieten van rustige maaltijden naast de open haard, en vanuit sommige kamers kunt u het historische en monumentale complex van Puebla de Sanabria aanschouwen .

Sanabria is een middeleeuws stadje dat wordt   bewaakt door het kasteel van de graven van Benavente, een van de best bewaarde in de provincie Zamora, en dat vanaf een heuvel de vallei van de rivier de Tera domineert. U vindt dit indrukwekkende fort in de buurt van de Plaza Mayor van de stad en in het gerestaureerde interieur kunt u een bibliotheek en een cultureel activiteitencentrum bezoeken.

In de omgeving van Puebla de Sanabria kunt u genieten van prachtige landschappen, ideaal om te wandelen en prachtige watervallen te bewonderen en het immense Sanabria-meer , waar u een bad kunt nemen of het kalme water per boot kunt verkennen onder spectaculaire zonsondergangen. Het is een heerlijke en ontspannende plek, ideaal als u op zoek bent naar rust en stilte.

HOTEL PRIJZEN EN RESEREVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541