PARADOR DE LERMA RESERVEER DE RONDREIS A LA CARTE ZELF SAMEN

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday.

ROTTERDAM AIRPORT, EINDHOVEN AIRPORT-, SCHIPHOL, BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN


LOOP ALVAST EVEN DOOR DE PARADORES LERMA OP DEZE 360 GRADEN PRESENTATIE, KLIK OP DE BUTTONS

PARADOR LERMA OOK IS EEN MUST

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL MET LAADPUNT

De Parador de Lerma kan al tientallen kilometers verderop worden genoten. Het hertogelijk paleis van Lerma staat op de top van de stad, elegant en sober, met zijn stenen muren, zijn meer dan 200 ijzeren balkons en zijn vier torens met leistenen daken.
   
 
 Dit 17e-eeuwse paleis, dat de hertog van Lerma bovenop een middeleeuws kasteel had laten bouwen, was de afgunst van het hof. Hier vond een koninklijk huwelijk plaats, beviel een koningin en sliep Napoleon Bonaparte. Naast de imposante façade vallen het klooster en de binnenpatio op, de plek waar Lope de Vega 500 jaar geleden zijn werken in première bracht. Nu kunt u van de gelegenheid gebruik maken om uit te rusten en een kopje koffie te drinken onder het glazen raam en de zuilen en halfronde bogen te bewonderen.

De Parador bevindt zich op de Plaza Mayor de Lerma, met bijna 7.000 vierkante meter een van de grootste van Spanje. De stad heeft ook een belangrijk netwerk van kloosters en kloosters, zoals de collegiale kerk van San Pedro of het klooster van San Blas.

LIGGING IN 3D

RESERVEER HIER HET TICKET, DE PARADORES EN DE HUURAUTO ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

MEER INFO OVER LERMA

Als u aan komt rijden en zet de auto op de grote parkeerplaats voor Paradores Lerma wordt u even stil zo indrukwekkend is dit. Er zijn een aantal leuke restaurants rond dit plein.

BEKIJK OOK DE 360 GRADEN FOTO'S ONDER
STANDAARD KAMER VOOR 2 PERSONEN

VANAF € 120 TOT € 240

ONTBIJT € 18,  DINER € 32

ONLINEGEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541