RESERVEER PARADOR DE RIBADEO A LA CARTE OF VIA EEN GEZAMENSTELDE RONDREIS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR RIBADEO VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

meer info en prijzen


OP DEZE 360 GRADEN FOTO VAN RIBADEO LIGT DE PARADOR RECHTS ONDER

PARADOR DE RIBADEO

De Parador de Ribadeo is een uitstekend uitkijkpunt over de Ría, een Galicisch huis aan de monding van de rivier de Eo, gelegen in een prachtig vissers- en toeristisch stadje, omgeven door groen en met uitzicht op de zee. Deze prachtige locatie, op de grens tussen Galicië en Asturië, biedt u een uniek uitzicht op het Galicische landschap, de monding van Ribadeo en de Asturische dorpen aan de andere oever. In het hotel heerst de maritieme stijl , elegant en zorgvuldig. De kamers zijn gezellig en zowel het uitzicht als het uitzicht dat u vanuit de eetkamer zult ontdekken, zijn prachtig. Mis de kans niet om de voortreffelijke traditionele Galicische keuken te proberen, met gerechten zoals empanada, lacón of zeevruchten en Galicische wijnen.
 

De Ría de Ribadeo, opgenomen in het biosfeerreservaat Río Eo, Oscos en Tierras de Burón , is een natuurlijke baai van groot ecologisch en ecologisch belang, en is ook het toneel van allerlei nautische en sportieve activiteiten . Hier kun je bijvoorbeeld de Latijnse zeilvariant oefenen, uniek in de hele Spaanse kustlijn, en die bestaat uit een verticale snede richting de "boegknop" van de boot.

U zult gefascineerd zijn door de schoonheid van de stranden van de Ribadense kust, en u zult de Playa de las Catedrales niet kunnen missen , op slechts tien kilometer van de Parador, beschouwd als een van de meest spectaculaire ter wereld, uitgeroepen tot natuurmonument en zonder twijfel het meest emblematische zandgebied en een bezoek gebracht aan de Galicische Atlantische kust. Het is genoemd naar zijn reeks kliffen van meer dan 32 meter hoog die, gebeeldhouwd door de wind en de zee, bogen en gewelven vormen waar de zonnestralen doorheen filteren en een prachtig en uniek landschap vormen.

Bekijk het hotel uit de lucht in 3D

RESERVEER HIER DE TICKETS, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

DIGITALE KAART PARDORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Wij hebben voor de inspiratie een aantal rondreizen voor u samen gesteld. Bekijk onze kaart u vindt er de info, video's, de ligging uit de lucht in 3D.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

 

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541