RESEERVEER DE PARADOR DE LLEIDA A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE OF RONDREIS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE LLEIDA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN
 
 

MEER INFO EN PRIJZEN
 
 

LOOP ALVAST EVEN ROND OP DEZE 360 GRADEN FOTO VAN PARADOR DE LLEIDA

 
IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE LLEIDA

DIT IS EEN ECO VRIENDELIJK PARADOR MET LAADPUNT

Het voormalige zeventiende-eeuwse klooster waarin de Parador de Lleida is gevestigd, ligt op slechts een paar meter van de Calle Mayor, in het historische centrum van de stad. De kamers zijn verdeeld rond een prachtig centraal klooster van drie verdiepingen dat naar de kerk leidt, nu omgebouwd tot restaurant. Het hotel biedt een fitnessruimte, gemeenschappelijke ruimtes en multifunctionele ruimtes voor zakelijke bijeenkomsten.
   
 Het embleem van de stad Lleida is de oude kathedraal of Seu Vella, een romaans-gotische constructie gebouwd op een heuvel die uitkijkt over de stad en een groot deel van de regio Segrià. De rest van de oude wijk herbergt unieke hoekjes, waaronder de Plaza de Paería, de Seu Nova of Nieuwe Kathedraal en het Main Casino, in neoklassieke stijl.

Lleida heeft ook uitstekende natuurlijke ruimtes zoals La Mitjana Park en het Arboretum of de Botanische Tuinen, met meer dan vijfhonderd botanische soorten die zijn ingedeeld op basis van het deel van de planeet waar ze vandaan komen. Daarnaast biedt de stad wijnliefhebbers de perfecte uitvalsbasis voor het bezoeken van wijnhuizen en wijngaarden. In de Parador bieden wij u alle informatie over wijnroutes door de Oorsprongsbenaming Costers del Segre.

Bekijk de ligging van uit de lucht in 3D

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

Booking.com

ER IS VEEL TE DOEN...

 
 

DE REGIONALE KEUKEN

Paradores biedt de exclusieve ervaring van het genieten van de regionale, lokale en lokale keuken in unieke ruimtes. Onze keuken is sterk verbonden met de plaatsen waar de 98 hotels zich bevinden en biedt de beste gastronomie uit de verschillende Spaanse regio's. Pioniers in de lokale keuken, we hebben onze toewijding aan lokale producten versterkt op zoek naar de beste grondstof en bevestigen opnieuw onze toewijding aan duurzaamheid.

 

HET MAXIMALE ZIEN...

 

Vanaf prijzen € 120 tot € 285 per kamer, lo

beschikbaarheid

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.
DIGITALE KAART PARADORES

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje