KIJK ALVAST EVEN VAN HET DAK VAN DE PARADOR DE CIUDAD RODRIGO OP DEZE 360 GRADEN FOTO

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

PARADOR DE CIUDAD RODRIGO

Tussen de culturele kracht van Salamanca en de prachtige charme van de Portugese historische dorpen ligt de Parador de Ciudad Rodrigo. Het hotel, Castillo de Enrique II de Trastamara, kijkt uit over de stad met zijn elegante Torre del Homenaje vanaf een hoogte als een adelaarsnest, over de vlakte van de rivier de Águeda en biedt een prachtig uitzicht op het landschap van Campo Charro.
 

 De stenen arcades van het restaurant zullen u bewondering wekken, evenals het  typische charro-eten , gebaseerd op rijke worsten, sappig gebraad en de beste Iberische ham, het is uitstekend! En als u zich uw trouwdag in de middeleeuwen voorstelt, of u wilt gewoon een ander feest vieren, dan bent u op de juiste plek, want wij vieren  unieke themabruiloften . 

Dompel jezelf onder in de geschiedenis. Ciudad Rodrigo, uitgeroepen tot historisch-artistieke site , biedt prachtige architectuur van Romeinse en middeleeuwse oorsprong. Ommuurde stad in zijn geheel, nodigt u uit om de omtrek van ongeveer 2 kilometer te wandelen en te genieten van een aangename wandeling. Verdwaal in de straten vol paleizen en statige huizen , ontdek het Plaza Mayor met het 16e-eeuwse stadhuis en de imposante kathedraal.  

De monumentale stad is een prachtige plek op iets meer dan 80 kilometer van Salamanca  (45 minuten met de snelweg), en 25  kilometer  van de Portugese grens . Hart van de regio, van hieruit kun je bijzondere plekken bezoeken als La Alberca, en andere dorpjes in de  Sierra de Francia , met labyrintische straatjes, stenen huizen met houten balkons, prachtige pleinen en fonteinen, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Of zoals Almeida, in Portugal, een ommuurd complex, een oude verdedigingsvesting op de grens tussen de twee landen.

RESERVEER HIER NU DE VLIEGTICKET, PARADOR EN HUURAUTO ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS
WANDEL ALVAST EVEN DOOR CIUDAD DE RODIGO OP DEZE 360 FOTO KLIK OP DE PIJLEN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541