LOOP ALVAST EVEN LANGS DE PARADOR DE CERVERA DE PISUERGA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR DE CERVERA DE PISUERGA

DIT IS EEN ECO VRIENDELIJK HOTEL

Palentina-berg op de achtergrond. Hier ontdekt u een ansichtkaart van spectaculaire schoonheid. We bieden u de mogelijkheid om te genieten van een voortreffelijk ontbijt in onze kamers, waarvan vele met een terras en uitzicht op het moeras, en het rijke aroma van koffie na het eten in de woonkamer met open haard, ideaal voor de wintermiddagen. Je hoeft je alleen maar te laten meeslepen door de rust van de plek; omdat meer dan1.100 meter hoog , midden in de bergen, waar de natuur klinkt als een rustgevende melodie, is de rust overweldigend.
 

De Parador, hoewel ver weg van het lawaai, ligt op slechts 2 km afstand. Cervera de Pisuerga, een stad in het hart van de Palencia-berg die nog steeds zijn traditionele en landelijke karakter heeft behouden en die uitnodigt om door de straten te slenteren. Cervera is een strategisch punt om de bergen van het Cantabrische gebergte binnen te gaan, een plaats van ongerepte natuur die perfecte routes biedt zoals de Roblón de Estalaya, waar u "El Abuelo" zult zien, een indrukwekkende eik van buitengewone levensduur; La Tejada de Tosande, met zijn oude taxusbomen van 5 of 6 meter hoog; of het prachtige Pad van het Fossiele Bos, met een vloer waarin stronken en stammen van een bos dat 300 miljoen jaar geleden bestond, kunnen worden gewaardeerd. Een fantastisch idee, zeker als je kinderen hebt, is om het Avonturenpark "El Robledal del Oso" te bezoeken,

Als u een liefhebber bent van jacht- en vissporten , kunt u hier genieten van het wildreservaat en de vele jacht- en visreservaten in de omgeving. Wil je de natuur in al haar pracht beleven? De Parador de Cervera de Pisuerga is een paradijs dat u niet mag missen.

RESERVEER HET TICKET, PARADOR EN HUURAUTO HIER ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

DE STAD CERVA DE PISUERGA LIGT AAN DE RIVIER DE CARRION

Te midden van een spectaculaire omgeving, zo'n 1.000 meter boven de zeespiegel, omringd door bergen en stuwmeren, ligt de stad Cervera de Pisuerga, vlakbij de bron van de rivier de Carrión.

De stad was het landhuis van de graven van Siruela en viel op een van de Romeinse wegen naar de Cantabrische Zee. Daarom zijn er huizen met wapenschilden, pleinen en talrijke monumenten bewaard gebleven, de overblijfselen van zijn historisch verleden. Prominent in de stad is het plein, verfraaid met stenen zuilen uit de 16e en 17e eeuw; en de kerk van Santa María del Castillo , een gotisch werk uit de 16e eeuw dat is uitgeroepen tot Nationaal Monument, met als hoogtepunt de begrafeniskapel van Santa Ana, met zijn Spaans-Vlaamse retabel met een paneel van Juan de Flandes, La Adoracion de los Reyes.Aan de rand van de stad ligt de hermitage van San Vicente en op een afstand van drie kilometer, het Fuentes Carrionas Parador Nacional hotel, gelegen in een landschap bezaaid met bergmeren en enorme toppen.

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541