PARADOR ARTIES STEL DE RONDREIS ZELF A LA CARTE SAMEN

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday.

RESERVEER PARADOR ARTIES VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

BEKIJK ALVAST ONZE 360 GRADEN PRESENTATIE VAN DE PARADOR ARTIES, KLIK OP DE BUTTONS

PARADOR DE ARTIES

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR

De Parador de Artíes ligt op slechts zeven kilometer afstand van het skigebied Baqueira Beret, in de Catalaanse Pyreneeën. Dit juweeltje van Aranese architectuur uit de 14e en 15e eeuw heeft warme en gezellige kamers, schuine plafonds en houten balken, en biedt een fantastisch uitzicht op de dorpshuizen en de bergtoppen.
   
 Als u Val d'Aran bezoekt tijdens het skiseizoen, vergeet dan niet om uw tafel van tevoren te reserveren in ons Restaurant-Cocktail Bar. Een perfecte plek voor après-ski , waar u vrienden kunt ontmoeten, met uw partner of familie kunt gaan en na een lange dag in de sneeuw kunt genieten van een exclusief cocktailmenu bij de open haard. Maar aarzel niet om ons te bezoeken in de zomer, wanneer u kunt afkoelen in het zwembad en kunt ontspannen op de ligstoelen in de tuin, terwijl u ondertussen uitkijkt over de Pyreneeën. Er is ook een binnenzwembad waar u het hele jaar door van kunt genieten.

Val d'Aran was een van de eerste Catalaanse regio's die het officiële zegel van Sporttoerismebestemming ontving, en naast de sporten die je dankzij de sneeuw kunt beoefenen, zijn er spectaculaire wandelroutes door de Pyreneeën. Het prachtige stadscentrum van Artíes is net zo aantrekkelijk als de verre uitzichten die het biedt. Het heeft de charme van een bergdorp, met huizen met puntige daken en smalle geplaveide straatjes die leiden naar sfeervolle bars en restaurants.

Zomers wandelen en in de winter skieen!

 

Hotel prijzen en reserveren

Ik heb een kopje koffie in deze Parador gedronken en kreeg daarbij ook het gevoel van een vakantie met de wintersport.

 

BEKIJK OOK DE 360 GRADEN FOTO'S HIER ONDER
STANDAARD KAMER VOOR 2 PERSONEN

VANAF € 95 TOT € 170  VANAF 1/6/22

ONTBIJT € 19,  DINER € 29

ReserverenGEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

DE PARADORES A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541