LOOP ALVAST EVEN ROND OP DEZE 360 GRADEN FOTO VAN HET PLAZA MAYOR VAN TRUJILO

PARADOR TRUJILO

In de monumentale stad Trujillo, bakermat van ontdekkers, vindt u een prachtige Parador boven het 16e-eeuwse klooster van Santa Clara, met behoud van de sfeer van vrede en rust die de kloosterstructuur eraan geeft. Binnen zul je verrast worden door twee prachtige kloosters, een met renaissancebogen en zuilen; de tweede geeft het geheel een noot van helderheid die de omgeving verfraait. Het is een ideaal hotel voor rust en ontspanning, maar ook voor werk. De kamers zijn rustig en het heeft mooie en elegante lounges, evenals een seizoensgebonden zwembad.

Alle wegen van Trujillo komen samen in het prachtige Plaza Mayor, het zenuwcentrum van de stad, omringd door interessante gebouwen en enorme schoonheid. In het midden van de Plaza rust het bronzen ruiterstandbeeld van Francisco Pizarro op zijn paard, en naast de kerk van San Martín de Tours, het Paleis van de Verovering en het Casa de las Cadenas laten je de herinnering achter dat je in een mooi plein. Een andere mooie plek is het Trujillo-kasteel, dat overal in de stad zichtbaar is en waar het heiligdom gewijd aan de Partrona, de Virgen de la Victoria, zich bevindt.

Trujillo koestert de charme van een stad met geschiedenis en de schoonheid en sereniteit die het verstrijken van de tijd. Het is een plek die je graag zult ontdekken.

PRIJZEN EN RESERVEREN

Stel zelf uw vakantiereis slim samen

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541