LOOP ALVAST EVEN LANGS DE PARADOR DE TORTOZA KLIK OP DE PIJLEN

DE PARADORES A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

PARADOR DE TORTOSA

Dit is een eco bewuste Parador met laadpunt

Meer dan tweeduizend jaar geschiedenis vormen het culturele en historische erfgoed van Tortosa, een stad die is uitgeroepen tot gebied van artistiek en historisch belang. Gelegen aan de rivier de Ebro, vlakbij de monding waar de delta begint, geniet Tortosa van een mediterraan klimaat en charme. De Parador is gelegen in het spectaculaire kasteel Zuda , dat van bovenaf uitkijkt over de stad en een combinatie biedt van monumentale schoonheid en de attracties van de verschillende natuurgebieden die het omringen. In dit uitnodigende hotel kunt u genieten van het seizoensgebonden zwembad, een gezellige eetkamer met gotische ramen, comfortabele kamers en een prachtig uitzicht op de oevers van de Ebro langs de laatste stukken van de rivier.

In Tortosa ontdekt u een stad met een bijzondere charme. De prachtige Santa María-kathedraal, de Joodse wijk, het openluchtmuseum voor beeldhouwkunst van de beeldhouwer Santiago de Santiago en het Mirabel-kasteel zijn slechts enkele van de mooie bezienswaardigheden die het te bieden heeft. Een prachtige manier om Tortosa te verkennen is door een wandel- of fietsroute langs de muren en vestingwerken te volgen , beginnend bij de Parador en een bezoek aan het versterkte complex dat bekend staat als de Avanzadas de San Juan, het Inmaculada-plein, de muurwandeling en de Célio-toren.

De straten, het artistieke en culturele erfgoed, het landschap van de Ebro-vlakte en de mensen, de keuken en de festivals maken deze stad uniek. Als u in de tweede helft van juli naar Tortosa komt, zult u het Renaissance Festival ervaren , wanneer duizenden lokale bewoners zich in historische klederdracht kleden en er dagelijks optredens op straat zijn, waarbij Tortosa vijfhonderd jaar terug in de tijd wordt vervoerd.

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541