RESERVEER PARADOR DE SIGUENZA A LA CARTE VOOR DE FLYDRIVE OF RONDREIS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday.

RESERVEER PARADOR DE SIGUENZA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN
 
 

ZOEK ALVAST EEN LEUK TAFELTJE BIJ PARADOR SIGUENZA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE SIGUENZA

Middeleeuws kasteel uit de 12e eeuw, geïnstalleerd in een Arabisch fort. Stevigheid en pracht kenmerken dit koninklijke fort met negen eeuwen geschiedenis in zijn stenen.

De Parador de Sigüenza is een imposant middeleeuws kasteel uit de 12e eeuw, geïnstalleerd in een Arabische citadel en gebouwd op een Romeinse nederzetting, dit imposante kasteel was de residentie van bisschoppen, kardinalen en koningen.Ideale accommodatie die u uitnodigt om te genieten van een oude stad, waar de stenen ze spreken over geschiedenis, traditie en legende. Middeleeuwse sfeer, de Middeleeuwen manifesteert zich in alle kamers, zowel in lounges, als in bar en restaurant. Het traditionele Castiliaanse meubilair van het hotel is smaakvol weergegeven in de ruime en gezellige kamers, sommige met hemelbedden waardoor u zich in een authentiek paleis waant. Tussen de dikke stenen muren bevindt zich een geplaveide patio, een statige eetkamer, zalen die ideaal zijn voor vergaderingen en feesten en de Romaanse kapel uit de 13e eeuw.

MEER INFO EN PRIJZEN

EEN GOEDE REGIONALE KEUKEN IN UNIEKE RUIMTES

Paradores biedt de exclusieve ervaring van het genieten van de regionale, lokale en lokale keuken in unieke ruimtes. Onze keuken is sterk verbonden met de plaatsen waar de 98 hotels zich bevinden en biedt de beste gastronomie uit de verschillende Spaanse regio's. Pioniers in de lokale keuken, we hebben onze toewijding aan lokale producten versterkt op zoek naar de beste grondstof en bevestigen opnieuw onze toewijding aan duurzaamheid.

DE MENU KAART EN ALVAST RESERVEREN

EEN GOEDE REGIONALE KEUKEN IN UNIEKE RUIMTES
Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 

BRIHUEGA

DIGITALE KAART PARADORES

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DE PARADOR A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

DE PARADOR A LA CARTE...

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje