ZOEK ALVAST EEN LEUK TAFELTJE BIJ PARADOR SIGUENZA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

PARADOR DE SIGUENZA

Middeleeuws kasteel uit de 12e eeuw, geïnstalleerd in een Arabisch fort. Stevigheid en pracht kenmerken dit koninklijke fort met negen eeuwen geschiedenis in zijn stenen.

De Parador de Sigüenza is een imposant middeleeuws kasteel uit de 12e eeuw, geïnstalleerd in een Arabische citadel en gebouwd op een Romeinse nederzetting, dit imposante kasteel was de residentie van bisschoppen, kardinalen en koningen.Ideale accommodatie die u uitnodigt om te genieten van een oude stad, waar de stenen ze spreken over geschiedenis, traditie en legende. Middeleeuwse sfeer, de Middeleeuwen manifesteert zich in alle kamers, zowel in lounges, als in bar en restaurant. Het traditionele Castiliaanse meubilair van het hotel is smaakvol weergegeven in de ruime en gezellige kamers, sommige met hemelbedden waardoor u zich in een authentiek paleis waant. Tussen de dikke stenen muren bevindt zich een geplaveide patio, een statige eetkamer, zalen die ideaal zijn voor vergaderingen en feesten en de Romaanse kapel uit de 13e eeuw.

Stel zelf uw vakantiereis slim samen

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541