KIJK EVEN ROND OP DEZE 360 GRADEN VAN PARADOR DE LA MANZARANES

DE PARADORES A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

PARADOR DE LA MANZARANES

Dit hotel is gelegen op een prachtige stijl van La Mancha aangelegde landgoed in de stad Manzanares, tussen de drie van de mooiste natuurgebieden van het land, Cabañeros Nature Reserve , Lagunas de Ruidera Nature Reserve en Tablas de Daimiel National Park . Bomen, bloemen en planten vullen de ruimte met kleuren. Voeg het zwembad toe en de Parador wordt een uiterst aantrekkelijke bestemming voor rustzoekers. Het restaurant biedt traditionele gerechten zoals migas del pastor (gebakken broodkruimels in herdersstijl), lamsschouder, tiznao (geroosterde kabeljauw en groenten) en pisto manchego (ratatouille in La Mancha-stijl).

Het hotel ligt op een perfecte locatie als u La Mancha wilt verkennen , met name de provincie Ciudad Real. Iets meer dan 30 kilometer verderop ligt Almagro, met zijn mooie Plaza Mayor (hoofdplein) en Corral de Comedias , het enige openluchttheater dat intact is gebleven en sinds het begin van de 17e eeuw in bedrijf is. Charmante dorpjes zoals Tomelloso, Daimiel, Argamasilla de Alba en Valdepeñas wachten op u binnen slechts een paar kilometer van de Parador.

Ontdek de prachtige natuurlijke omgeving van La Mancha in de nationale parken, oases in het midden van de vlakte en een toevluchtsoord voor een grote verscheidenheid aan vogels en zoogdieren die beschutting zoeken in de bossen en poelen. Je wordt weggevaagd door verwondering

hotel PRIJZEN EN RESERVEREN

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

LOOP ALVAST EVEN DOOR MANZANARES HEEN VIA DEZE STREETVIEW IN 360 GRADEN. KLIK OP DE FOTO

VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541