RESERVEER DE PARADOR DE ALBACETE VOOR DE BESTE PRIJS A LA CARTE VOOR DE FLY DRIVE

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE ALBACETE VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

meer info en prijzen
 
 

LOOP ALVAST EVEN DOOR DEZE WINKELGALERIJ IN 360 GRADEN VAN ALBACETE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE ALBACETE

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR

Wilt u golfen, afkoelen in het zwembad tijdens de hete zomermiddagen van La Mancha of misschien een wandeling maken en ontspannen? Een zeer goede optie is de Parador de Albacete. Dit landhuis in La Mancha met lange gangen en brede tuinen doet denken aan de door Cervantes beschreven posadas. Vandaag bieden wij u in onze Parador een lichte en comfortabele oase in het midden van de vlakte. Kom dichterbij en kijk of je hier de tijd kunt stoppen.
 

Albacete is ook een land van contrasten . Laat u verrassen door de vlakte van La Mancha, de valleien van de rivieren Jucar en Cabriel, de steile Alcaraz en Segura Sierras…, maak een wandeling, er is veel te zien.

In de Parador de Albacete kon Don Quijote golfen op een 9-holes Pitch & Putt- baan en een Putt Green. Na het sporten wilt u zeker genieten van een heerlijke La Mancha-maaltijd in het restaurant en uitrusten van uw prestaties in lichte kamers die zijn ingericht met klassiek Castiliaans meubilair. De Ridder wil het graag doen, en jij kunt het!

In dit gebied vindt u ook enorme mogelijkheden voor sportvissen: het reservaat La Terrera in Casas Ibáñez, El Talave in Liétor, of Alcozarejos in Fuentealvilla, liggen binnen een straal van minder dan een uur van Albacete en de Parador, en zijn omstandigheden voor deze sport zijn fantastisch. We wachten op u in de Parador de Albacete, op een plaats in La Mancha

Bekijk de ligging in 3D

 

RESERVEER DE TICKETS, DE PARADOR EN DE HUURAUTO NU ONLINE HIER VOOR DE BESTE PRIIS

hotel PRIJZEN EN RESERVEREN

Booking.com

WAT IS ER TE DOEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 
 
 

AANBEVELINGEN...

Albacete Archeologisch Museum
Kathedraal van Albacete
Bestek Museum
Lodares-passage
Chinchilla de Montearagon (7 km)
Ayna (60 km)
Sierra de Alcaraz (90 km)
Riopar (140 km)

Klik op het vierkantje rechtsop de foto voor een volledig beeld

 
IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

MET EEN SUNNYCAR HUURAUTO ZIE JE MEER

Op vakantie gaan en de mooiste plekjes ontdekken met een huurauto… wie is er niet gek op? Maar tegelijkertijd draagt de uitstoot van uitlaatgassen wel bij aan klimaatverandering. Gaat u op vakantie, reis dan bewust en kies voor plekjes buiten de gebaande paden en toeristische hotspots. Met een huurauto komt u daar heel makkelijk! Kies voor kleine accommodaties, koop uw souvenirs bij lokale ambachtslieden en eet waar de locals dat doen. U ontdekt de smaken van de streek en de opbrengst komt ten goede aan de lokale economie en niet aan een keten. Kortom: ga met je huurauto off-the-beaten-track!

Door u rijstijl aan te passen verbruikt u bovendien minder brandstof. En compenseer uw CO2-uitstoot via Greenseat dan rijdt u helemaal groen. We vertellen u er graag iets meer over.

meer info prijzen en RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje