HELAAS ZIJN ER GEEN 360 GRADEN OPNAMEN VAN PARADOR DE ALBACETE ALLEEN TOT DE INGANG

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR DE ALBACETE

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR

Wilt u golfen, afkoelen in het zwembad tijdens de hete zomermiddagen van La Mancha of misschien een wandeling maken en ontspannen? Een zeer goede optie is de Parador de Albacete. Dit landhuis in La Mancha met lange gangen en brede tuinen doet denken aan de door Cervantes beschreven posadas. Vandaag bieden wij u in onze Parador een lichte en comfortabele oase in het midden van de vlakte. Kom dichterbij en kijk of je hier de tijd kunt stoppen.
 

Albacete is ook een land van contrasten . Laat u verrassen door de vlakte van La Mancha, de valleien van de rivieren Jucar en Cabriel, de steile Alcaraz en Segura Sierras…, maak een wandeling, er is veel te zien.

In de Parador de Albacete kon Don Quijote golfen op een 9-holes Pitch & Putt- baan en een Putt Green. Na het sporten wilt u zeker genieten van een heerlijke La Mancha-maaltijd in het restaurant en uitrusten van uw prestaties in lichte kamers die zijn ingericht met klassiek Castiliaans meubilair. De Ridder wil het graag doen, en jij kunt het!

In dit gebied vindt u ook enorme mogelijkheden voor sportvissen: het reservaat La Terrera in Casas Ibáñez, El Talave in Liétor, of Alcozarejos in Fuentealvilla, liggen binnen een straal van minder dan een uur van Albacete en de Parador, en zijn omstandigheden voor deze sport zijn fantastisch. We wachten op u in de Parador de Albacete, op een plaats in La Mancha

RESERVEER DE TICKETS, DE PARADOR EN DE HUURAUTO NU ONLINE HIER VOOR DE BESTE PRIIS

hotel PRIJZEN EN RESERVEREN

MET EEN SUNNYCAR HUURAUTO ZIE JE MEER

Op vakantie gaan en de mooiste plekjes ontdekken met een huurauto… wie is er niet gek op? Maar tegelijkertijd draagt de uitstoot van uitlaatgassen wel bij aan klimaatverandering. Gaat u op vakantie, reis dan bewust en kies voor plekjes buiten de gebaande paden en toeristische hotspots. Met een huurauto komt u daar heel makkelijk! Kies voor kleine accommodaties, koop uw souvenirs bij lokale ambachtslieden en eet waar de locals dat doen. U ontdekt de smaken van de streek en de opbrengst komt ten goede aan de lokale economie en niet aan een keten. Kortom: ga met je huurauto off-the-beaten-track!

Door u rijstijl aan te passen verbruikt u bovendien minder brandstof. En compenseer uw CO2-uitstoot via Greenseat dan rijdt u helemaal groen. We vertellen u er graag iets meer over.

meer info prijzen en RESERVEREN

LOOP ALVAST EVEN DOOR ALBACETE MET DE HULP VAN STREETVIEW DIT IS DE PASAJE DE LODARES

De provinciehoofdstad Albacete heeft een prachtige, hooggelegen binnenstad, genaamd Alto de Villa. Deze charmante, oude wijk bestaat uit smalle steegjes met veelal achttiende-eeuwse huizen en monumenten. Breng een bezoekje aan de historische kathedraal en struin door de sfeervolle straatjes op zoek naar de historie van Albacete. Ook staat de stad bekend om de van fabricage van messen, zwaarden en dolken. Net ten zuiden van Albacete ligt een van de bekendste wijnstreken van Spanje, de Valdepeñas. Maak eens een uitstapje en proef een wijntje onder de Spaanse zon bij een van de vele wijnhuize
DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541