LOOP ALVAST EVEN DOOR DE TUIN VAN DE PARADOR DE ALCANIZ OP DEZE 360 GRADEN FOTO

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

PARADORES ALCANIZ

DIT IS EEN ECOBEWUSTE PARADOR MET LAADPAAL

Droom je ervan de tijd te stoppen en te verblijven in een kasteel dat een prachtige stad vol geschiedenis en traditie bekroont ? Maak uw droom waar door naar de Parador de Alcañiz te komen. Unieke landschappen, architectonisch erfgoed, traditie, avontuurlijke sporten, jagen, gastronomie ... het begint allemaal hier.

Dit kasteel-klooster uit de 12e-13e eeuw bewaart de donjon, de klokkentoren, de sacristie en het deel dat is omgebouwd tot een Aragonees paleis. Het zal een genot voor uw zintuigen zijn om de gotische muurschilderingen, het platereske graf, de barokke façade te zien en door de rustige tuin te wandelen.

De stad Alcañiz in Teruel heeft geheimen die je je niet kunt voorstellen. U zult verrast zijn door de schoonheid van de middeleeuwse ondergrond, de Fontein van de 72 pijpen of de Gotische Markt. Dit is ook een plek voor plezier, het MotorLand Aragón-circuit biedt u een sportgebied waar u autocross, karting of motorcross kunt beoefenen en kunt genieten van wedstrijden zoals de Aragón Moto GP Grand Prix.

Nog een aantrekkelijk plan? Pak de fiets en reis in minder dan een uur van de stad naar de Vía Verde del Val de Zafán. Je komt uit op een eenzaam pad dat de Matarraña doorkruist, een rivier met spectaculaire kloven en dromerige watervallen, daar verdwaal je langs de oude treinsporen, vandaag uitgerust om te fietsen of paardrijden. Als je interesse hebt in geschiedenis, de provincie Teruel heeft meer dan 70 locaties met Levantijnse rotskunst , en in Alcañiz kun je ook voorbeelden van deze artistieke uitingen zien.

Ga hier niet weg zonder dat je smaakpapillen de voortreffelijke ham van het gebied kennen, de zwarte truffel , de olijfolie van Bajo Aragón, de saffraan van Jiloca, de traditionele zoetigheden ... Sluit je ogen, adem, ontspan, geniet, want dit is een unieke ervaring.

 

RESERVEER HIER DE TICKETS, DE PARADOR EN DE HUURAUTO ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS
LOOP ZELF DOOR HET CENTRUM VAN ALCANIZ KLIK OP DE PIJLEN

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541