KIJK ALVAST EVEN OP DE 360 GRADEN PRESENTATIE VAN DE MODERNE PARADOR SORIA, KLIK OP DE BUTTONS

ELEKTRISCHE AUTO VAKANTIES

Reisstudio Travel Slide is op zoek naar de eco bewuste hotels in Nederland maar ook er buiten. Er zijn al best veel hotels met laadpalen bijvoorbeeld op Mallorca ruim 60 hotels met laadpunten en daar heeft Sunny Cars ook elektrische auto's in de verhuur. Er gaan deze zomer meer verhuur bedrijven komen met elektrische auto's en wordt het mogelijk van de eco bewuste luchthaven Rotterdam Airport naar een bestemming te vliegen om zo gezamenlijk tot een Better Holiday te komen

Bekijk Nederland, Frankrijk, Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italie,  Denemarken, Scandinavia,

HIER WORDT HARD AANGEWERKT

BEKIJK ONZE AKKOMMODATIES MET LAADPAAL OP MALLORCA

PARADOR DE SORIA

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR MET LAADPAAL

De Parador de Soria, genesteld op de top van een bos, is een bevoorrechte plek om een ​​buitengewoon panoramisch uitzicht op de monumentale stad en de machtige Duero te aanschouwen . De prachtige ramen bieden een uniek landschap. En je zult al snel merken dat de schaduw van Antonio Machado, die overal in de stad aanwezig is, ook in de Parador te zien is. Het modern ogende restaurant biedt traditionele Soria-gerechten, zoals exquise bonen, miga's, geroosterde lams- of knoflooksoepen; maar u kunt ook genieten van meer avant-gardistische bereidingen, zoals uitgebeend en geperst speenvarken of innovatieve recepten zoals onze speenlamsrack.

Als je Soria kent, dwaal je door een stad van dichters , waar je de wandelingen, pleinen, steegjes en hoekjes zult bezoeken waar Bécquer, Machado en Gerardo Diego verliefd op werden. Je bezoekt architecturale juwelen zoals de kerk van Santo Domingo of de kathedraal van San Pedro.

Maar de ervaring neemt je ook mee om de prachtige provincie te ontdekken, plaatsen van fascinerende schoonheid zoals de steden Calatañazor en El Burgo de Osma, de ruïnes van Numancia, de Cueva Serena, de wijngaarden die worden bewaterd door de Duero , talrijke romaanse tempels en kleine en charmante villa's van middeleeuwse architectuur.

RESERVEER DE TICKETS HIER , DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

hotel PRIJZEN/RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

Ik heb dit hotel in september 2021 bezocht Goole maps stuurt u door kleine strAatjes naar boven, u heeft een fantastische uitzicht, persoonlijk vond ik de Pardor te modern maar deze ligt wel in gebied waar veel te zien is.

STANDAARD KAMER VOOR 2 PERSONEN

VANAF € 100 TOT € 110  

ONTBIJT € 18,  € 32

ONLINE

VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541