LOOP ALVAST EVEN DOOR DE PARADORES LERMA OP DEZE 360 GRADEN PRESENTATIE, KLIK OP DE BUTTONS

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

PARADOR LERMA OOK O.A. VANAF ROTTERDAM AIRPORT

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL MET LAADPUNT

Het indrukwekkende hertogelijk paleis van Lerma , omgebouwd tot een Parador, bevindt zich in het bovenste deel van de stad. Het hotel heeft een centrale binnenplaats, omringd door prachtige galerijen met zuilengalerijen. De elegantie en majesteit van dit paleis uit de tijd van de Habsburgers , en het prachtige interieur met zorgvuldige verlichting en decoratie, zullen uw verblijf erin tot een bijzondere ervaring maken.

Voor de voorgevel van het paleis bevindt zich een rechthoekige plattegrond, het is het statige Plaza Mayor , dat er 's nachts, met de lichten van het paleis, nog mooier uitziet. Het middeleeuwse gebied , met zijn charmante huizen, de boog en de gevangenisbrug, het klooster van San Blas, of dat van Santo Domingo, de Pasadizo del Duque of de voormalige collegiale kerk van San Pedro zijn enkele juwelen die u niet mag missen. op bezoek komen.

Op slechts een half uur met de auto vindt u een andere schat, het Santo Domingo de Silos-klooster , een universeel juweel van de Romaanse stijl dat tegenwoordig een spiritueel en artistiek bedevaartsoord is geworden. Op loopafstand vindt u ook het prachtige Aranda de Duero , stad van wijn, monumenten, geschiedenis en knowhow in de keuken.

RESERVEER HIER HET TICKET, DE PARADORES EN DE HUURAUTO ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

Als u aan komt rijden en zet de auto op de grote parkeerplaats voor Paradores Lerma wordt u even stil zo indrukwekkend is dit. Er zijn een aantal leuke restaurants rond dit plein.

STANDAARD KAMER VOOR 2 PERSONEN

VANAF € 100 TOT € 110  

ONTBIJT € 18,  DINER € 32

ONLINE

VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541