BEKIJK ONZE 360 GRADEN PRESENTATIE DE LA SEU D'URGELL, KLIK OP DE BUTTONS

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR DE LA SEU D'URGELL

Dit hotel ligt naast de Romaanse kathedraal van La Seu d'Urgell en vlak bij het prachtige natuurreservaat Cadí-Moixeró en Andorra, waar u de beste skigebieden in de regio vindt.

Het Parador de La Seu d'Urgell heeft een charmant interieur en bevindt zich in een goed geconserveerde 14e-eeuwse kerk. U kunt de architectuur bewonderen van het rustgevende en prachtige klooster dat is uitgerust met stoelen, tafels en planten.

Neem een ​​duik in het mooie binnenzwembad om te ontspannen of iets aan beweging te doen. U kunt gratis gebruikmaken van de sauna en het fitnesscentrum.

La Seu d'Urgell heeft ook een eigen restaurant, waar u kunt genieten van een hapje of een 3-gangenmaaltijd met het hele gezin. U kunt daar de traditionele Catalaanse keuken leren kennen, zonder dat u het hotel hoeft te verlaten.

In het hele hotel is gratis WiFi beschikbaar.
Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 9,2 voor een reis voor twee.

 

RESERVEER HIER HET TICKET, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

Hotel prijzen en reserveren

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

Ik heb deze Parador bezocht in september het ligt in een historische plaats.Tip het hotel heeft een eigen P plaats tegenover de ingang.

STANDAARD KAMER VOOR 2 PERSONEN

VANAF € 90 TOT € 110

ONTBIJT € 16,  DINER € 26 

ONLINE

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541