LOOP ALVAST EVEN ROND OP MALLORCA IN DE TUIN VAN H10 PUNTA NEGRO OP DEZE 360 GRADEN FOTO  MEER INFO

 

Ik heb de afgelopen jaren een aantal  H10 hotels bezocht een aantal op Tenerife en een aantal op het vastenland  Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke H10 Boutique hotel  is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel H10 hotels hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend 

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de H10 hotels

RESERVEER NU ONLINE DE ECO BEWUSTE H10 HOTELS O.A. MET VERTREK VANAF ROTTERDAM

De luxe hotels van de H10 keten hebben meestal 4 sterren en liggen op de beste locaties aan zee. Maar ook de stadshotels zijn een aanrader. Deze Spaanse keten is geliefd, wat te merken is aan de vele terugkerende gasten. Gelegen in weelderige tuinen, vaak op de beste locaties direct aan zee. De H10 hotels gaan voor duurzamer ook voor een Better Holiday

HIER VINDT U ALLE HOTELS
 
 
 

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

H10 BOUTIQUE HOTELS

H10 BOUTIQUE HOTELS

Ik heb voor Jewels in Travel een selectie gemaakt van de groene juweeltjes van de H10 hotels die te vinden zijn in verschillende steden van Spanje. Geniet van de video's en maak hier uw keuze. Reserveer online een losse ticket en eventueel een huurauto. 

kijk hier
 
GEEN PLASTIC EN VERMINDERING AFVAL

GEEN PLASTIC EN VERMINDERING AFVAL

Om onze natuurlijke omgeving te beschermen, hebben we het afgelopen jaar meer dan 1.500.000 plastic zakken voor eenmalig gebruik uit onze kamers verwijderd en meer dan 2.400.000 verpakkingsartikelen voor voorzieningen vervangen door biologisch afbreekbare alternatieven. Bovendien hebben we al het plastic voor eenmalig gebruik verwijderd uit onze restaurants, bars, tuinen en zwembaden.

We recyclen dagelijks afval in onze hotels en nodigen onze gasten uit om mee te doen door recyclingpunten voor hen te installeren in de gemeenschappelijke ruimtes van onze vakantiehotels.

 

 

TRAININGS- EN BEWUSTWORDINGSPROGRAMMA'S

Onze zorg om voor de planeet te zorgen en duurzaamheid te garanderen, omvat het uitbreiden van ons voorbeeld naar werknemers, gasten en leveranciers:

Wij bieden onze medewerkers continue bijscholing met betrekking tot het milieu. We werken ook samen met non-profitorganisaties en organisaties die voedselverspilling tegengaan.

We betrekken onze gasten bij ons milieu- en dierenbeschermingsbewustzijn. Zo bieden onze hotels de mogelijkheid om activiteiten uit te voeren zoals workshops biologisch tuinieren, bomen planten en strandschoonmaak. Daarnaast dragen we in onze Caribische hotels bij aan het behoud van zeeschildpadden door onze medewerkers en medewerkers te trainen in het belang van de bescherming van deze bedreigde diersoorten. In de zomermaanden kunnen onze gasten de schildpadden zien uitkomen op de stranden van onze hotels.

We promoten het gebruik van niet-vervuilend groen vervoer in veel van onze hotels, en stellen fietsen en elektrische scooters ter beschikking van gasten voor een bezoek aan de steden. En veel van de hotels hebben al oplaadpunten voor elektrische voertuigen.

TRAININGS- EN BEWUSTWORDINGSPROGRAMMA'S
ENERGIE-EFFICIËNTIE EN GEBRUIK VAN GROENE ENERGIE

ENERGIE-EFFICIËNTIE EN GEBRUIK VAN GROENE ENERGIE

 

Meer dan 50 H10 Hotels-hotels in Europa worden aangedreven door elektriciteit die is gecertificeerd als 100% hernieuwbare oorsprong. Het is elektriciteit uit natuurlijke bronnen, wat betekent dat het niet vervuilt, onbeperkt is en milieuvriendelijk is.

Bovendien stimuleren we het gebruik van hernieuwbare energie, zoals thermische zonne-energie en biomassa, om onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

Sinds 2010 hebben we in al onze hotels de volgende doelstellingen bereikt:

9% vermindering van het totale energieverbruik
75% reductie in CO2-uitstoot (geassocieerd met energieverbruik)
18% vermindering van het verbruik van fossiele brandstoffen
17% reductie in waterverbruik

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online
   


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online inspiratie en het kantoor in Vlaardingen. Ik wil u graag inspireren voor een cruise vakantie op zee of op een mooie rivier.Ik gebruik hiervoor nieuwe technieken zoals 360 graden en de Vr bril. Het reserveren  gebeurd direct bij Captain Cruise de cruisevakantie specialist Nederland en Belgie.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje