TRANSAVIA HOLIDAY VANAF ROTTERDAM AIRPORT VOOR DE SLIMSTE PRIJS

OOK VOOR LASTMINUTES VAKANTIES

Stedentrip of zonvakantie? Met Transavia Holidays boek je je complete droomvakantie. Kies je bestemming, reserveer een hotel. En dat alles in voor een scherpe prijs al vanaf € 198

Even opwarmen? Bijkleuren op het strand? En genieten van de rust? Dat klinkt als een heerlijke zonvakantie. Boek je trip met Transavia Holidays en stel je reis helemaal zelf samen. Kies je vlucht, selecteer het fijnste hotel, huur een auto en regel zelfs al een activiteit: het kan allemaal. Weet je al waar naartoe? 

Met een huurauto zie je meer door onze online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS  te huren.

 

 

 
 

ALLEEN DE BESTE AKKOMMODATIES
ALLEEN DE BESTE AKKOMMODATIES

Alleen accommodaties met de beste reviews op TripAdvisor. Van kleinschalige hotels tot vakantiehuisjes en boetiekhotels. Voor welke accommodatie ga jij? o.a Ibiza en Mallorca, vlucht en hotel al voor € 267 p.p.

Lees meerVerberg tekst
TE GEKKE PRIJZEN
ALTIJD WEER VEILIG NAAR HUIS MET TRANSAVIA HOLIDAYS
ALTIJD WEER VEILIG NAAR HUIS MET TRANSAVIA HOLIDAYS

Je boeking is gedekt met een repatriëringsgarantie en de garantie van de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Zo brengen we je altijd veilig thuis en ga je dus met een gerust gevoel op vakantie, o.a. Naar Toulon, Bergerac, Montpellier en Corsica, het kan al vlucht en hotel voor € 245 p.p.

Lees meerVerberg tekst
DE BESTE AANBIEDINGEN
EEN HEERLIJKE FAMILIE VAKANTIE
EEN HEERLIJKE FAMILIE VAKANTIE

Tijd voor een heerlijke vakantie met je gezin! Wil je relaxen, maar ook de kinderen lekker vermaken? Want als je kinderen blij zijn, ben jij dat ook. Of je nou op vakantie gaat naar Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland of Portugal.Vlucht en hotel vanaf € 275 p.p.: het wordt een onvergetelijke familievakantie. Dus boek je ticket, pak je koffers en genieten maar.

Lees meerVerberg tekst
SUPER PRIJZEN
EVEN OP WARMEN IN DUBROVNIK
EVEN OP WARMEN IN DUBROVNIK

Bijkleuren op het strand? En genieten van de rust? Dat klinkt als een heerlijke zonvakantie. Boek je trip met Transavia Holidays en stel je reis helemaal zelf samen. Kies je vlucht, selecteer het fijnste hotel, huur een auto en regel zelfs al een activiteit: het kan allemaal. Weet je al waar naartoe? Wat dat je van Dubrovnik kan al voor vlucht en hotel vanaf € 246 p.p.

Lees meerVerberg tekst
NERGENS GOEDKOPER
GELD TERUG GARANTIE BIJ TRANSAVIA HOLIDAYS
GELD TERUG GARANTIE BIJ TRANSAVIA HOLIDAYS

Boek zonder zorgen met onze geld-terug-garantie. Als je vakantie in 2022 wordt geannuleerd door een code oranje of rood reisadvies, dan krijg je je geld terug, o.a naar Malaga, Alicante, Barcelona, Gerona en Valancia.Vlucht en hotel voor € 289 p.p.

Lees meerVerberg tekst
HET VOORDELIGSTE AANBOD
SNEL, FLEXIBEL EN SCHERPE PRIJS
SNEL, FLEXIBEL EN SCHERPE PRIJS


Met Transavia Holidays stel je je complete droomvakantie samen. Kies je vlucht, reserveer een hotel en huur eventueel gelijk een auto of regel een activiteit. En dat voor een scherpe prijs, o.a ook naar Gran Canaria

Lees meerVerberg tekst
HET BESTE AANBOD

VLIEG VANAF ROTTERDAM AIRPORT MET TRANSAVIA O.A. NAAR SPANJE, PORTUGAL, GRIEKENLAND EN KROATIE

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAY'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541