DE NEDERLANDSE EREDIVISIE START OP 11 AUGUSTUS 2023 NU STADIONS IN 360 GRADEN

P1 Travel is het reisbureau voor de volgende clubs in Nederland Feijenoord, PSV, Heereveen, Heracles en Vitesse

BEKIJK EERST DE HIGHLIGHTS VAN FEIJENOORD-PSV VOOR DE JOHAN CRUIJFF SCHAAL 2023

 

MAAK DE KEUZE VIA P1 TRAVEL VOOR DE NEDERLANDSE COMPETITIE THUIS-UITWEDSTRIJDEN

Als officieel reisbureau voor de geselecteerde voetbalclubs in Nederland garandeert P1 Travel veilige, beveiligde en betrouwbare pakketopties. De pakketten komen rechtstreeks van de organizer in je inbox. Geen zorgen meer over tickets die niet op tijd aankomen of onfrisse pick-ups van hotels. Scan gewoon de tickets op je telefoon aan de poorten en geniet van je voetbalervaring! 

MAAK EEN WANDELING DOOR DE STADIONS DEZE ZIJN IN 360 GRADEN!

 

FEIJENOORD DE KUIP ROTTERDAM

Het Feijenoord Stadion, beter bekend als De Kuip, is een beroemd voetbalstadion gelegen in Rotterdam, Nederland. Het stadion is de thuisbasis van Feyenoord, een van de meest succesvolle en populaire voetbalclubs in Nederland. Geschiedenis: De Kuip werd geopend op 27 maart 1937. Het was een van de eerste grote stadions in Nederland en is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijk symbool van de Nederlandse voetbalcultuur.Het stadion is vernoemd naar de bijnaam van Feyenoord, "De club aan de Maas."
Capaciteit: De Kuip heeft een indrukwekkende capaciteit van ongeveer 51.117 toeschouwers. Het is het grootste stadion in Nederland, na het Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

BEKIJK ALLE WEDSTRIJDEN SEIZOEN 2023/24

MEER INFO
 

PSV, HET PHILIPSSTADION EINDHOVEN

Het PSV-stadion, officieel bekend als het Philips Stadion, is het thuisstadion van de Nederlandse voetbalclub PSV Eindhoven. het Philips Stadion ongeveer 107 jaar oud, het werd geopend op 12 december 1910. Het is een van de oudste stadions in Nederland en heeft in de loop der jaren verschillende renovaties en uitbreidingen ondergaan om aan moderne eisen te voldoen.

 Voor voetbalwedstrijden was de maximale capaciteit in ongeveer 35.000 toeschouwers.

In het Philips Stadion zijn ook verschillende restaurants en cateringfaciliteiten aanwezig, zodat bezoekers tijdens evenementen kunnen genieten van maaltijden en drankjes.

BEKIJK ALLE WEDSTRIJDEN 2023/24

MEER INFO
 

ABE LEENSTRA STADION HEEREVEEN

Het Abe Lenstra Stadion is het voetbalstadion van sc Heerenveen, een voetbalclub uit Heerenveen, Nederland. Het stadion is vernoemd naar Abe Lenstra, een legendarische Nederlandse voetballer die in de jaren 50 voor sc Heerenveen speelde.

Het Abe Lenstra Stadion werd geopend op 20 augustus 1994 en heeft sindsdien talloze voetbalwedstrijden en andere evenementen gehost. Het stadion heeft een capaciteit van ongeveer 27.224 toeschouwers, maar dit kan variëren afhankelijk van het soort evenement dat er plaatsvindt. Tijdens voetbalwedstrijden kunnen er ongeveer 26.100 toeschouwers worden ondergebracht.

BEKIJK ALLE WEDSTRIJDEN SEIZOEN 2023/24

 

 

 

 

HERACLES ALMELO

Erve Asito is inderdaad het voetbalstadion van Heracles Almelo, een voetbalclub uit Almelo, Nederland. Het stadion is vernoemd naar het sponsorende bouwbedrijf Asito.

Erve Asito werd officieel geopend op 10 september 1999 en heeft sindsdien dienst gedaan als thuisbasis voor Heracles Almelo. Het stadion heeft een capaciteit van ongeveer 13.500 toeschouwers voor voetbalwedstrijden, maar dit kan variëren afhankelijk van het soort evenement dat er plaatsvindt. Het stadion heeft verschillende renovaties en upgrades ondergaan om het te moderniseren en aan te passen aan de eisen van professioneel voetbal en evenementen.

BEKIJK ALLE WEDSTRIJDEN IN SEIZOEN 2023/24

 

 

 

 

 

GELREDROME VITESSE ARNHEM

Het stadion van Vitesse in Arnhem heet "GelreDome." Het is een multifunctioneel stadion dat naast voetbalwedstrijden ook wordt gebruikt voor concerten, evenementen en andere sportwedstrijden. Het GelreDome werd geopend op 25 maart 1998.

Wat betreft de capaciteit van het GelreDome, het kan verschillen afhankelijk van het soort evenement. Voor voetbalwedstrijden heeft het stadion een capaciteit van ongeveer 21.248 toeschouwers. Voor concerten en andere evenementen kan de capaciteit variëren, omdat het stadion kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van het evenement.

BEKIJK DE WEBSTRIJDEN VOOR SEIZOEN 2023/24

 
RESERVEREN LUISTEREN/LISTEN
 

             

                                     (advertentie)

 

                 Last minute vakanties

                                    (advertentie)

 

               

                         (advertentie)

 

                (advertentie)

 

OVER P1 TRAVEL

De website van P1 Travel is geverifieerd en een betrouwbaar bedrijf om een bestelling te plaatsen. P1 Travel is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel (KvK) en de website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit SSL certificaat is zichtbaar door het slotje voor de domeinnaam en geeft aan dat de gegevens die je via de website verstuurd beveiligd zijn. Het is dus veilig om online hier een bestelling te doen.

P1 Travel is al geruime tijd actief op de Nederlandse markt en heeft een goede online reputatie opgebouwd. 

Buiten dat er veel voelbalwedstrijden zijn in Europa zijn er ook tickets voor Formule1, tennis, rugby, andere evenementen. Zij hebben nu ook de exclusiviteit voor Nederland van de Olympische spelen in Parijs

MEER INFO

OVER P1 TRAVEL

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

Ik ben weer gestart "online' met 'ga uit je stekker met Unesco' en de Paradores hotels.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje