GA EENS EEN KEER NAAR HET NOORDEN VAN GRAN CANARIA ZO MOOI IS HET OP DEZE 360 GRADEN FOTO

Als u door de noordelijke kustgebieden trekt, dan zijn er tal van schilderachtige, kleine dorpjes en plaatsjes waar u naartoe moet. Santa María de Guía staat bol van het kenmerkende Canarische karakter en de geschiedenis en het is een betoverende plek voor een bezoek. Al net zo mooi is het vissersdorpje Puerto de las Nieves; hier treft u het prachtige kleine kapelletje Ermita de las Nieves en de adembenemende natuurlijke rotsformatie Dedo de Dios (vinger van God). Het prachtige stadje Agaete is meer dan 500 jaar oud en wordt omringd door steile hellingen die worden begroeid door kleurrijke vegetatie – schitterend om foto’s te maken.

Voor een gezellige sfeer, mooie plaza's, winkelen, cultuur en de bedrijvigheid van een bruisende stad, gaat u naar Gáldar. Ook dit plaatsje staat bol van de geschiedenis van de Guanchen.

De straatjes zijn vrij smal, kronkelig en steil in dit gebied, dus doe de veiligheidsgordels goed vast en geniet van het panoramisch uitzicht dat zich na elke bocht ontvouwt!
 

PARADOR DE CRUZ DE TEJEDA

EEN ECO BEWUST HOTEL

Kun je jezelf voorstellen in een natuurlijk paradijs in het centrum van het eiland Gran Canaria, met een binnen- en buitenspa van waaruit je kunt genieten van het beste panoramische uitzicht over het eiland? Die plaats bestaat en heet Parador de Cruz de Tejeda. Het is gelegen in een prachtige omgeving met uitzicht op het culturele landschap van Risco Caído en de heilige ruimtes van de bergen van Gran Canaria, in 2019 uitgeroepen tot werelderfgoed door Unesco. Het is de ideale plek voor wandelliefhebbers . Onze kamers hebben een spectaculair uitzicht op de Caldera de Tejeda en de immense Canarische dennenbossen.
 

Op slechts 9 kilometer afstand ligt de stad Tejeda, een must als u het archeologische erfgoed van het eiland wilt ontdekken. Daar vind je overblijfselen van grafgrotten, grind, schilderijen en huizen. U kunt ook een bezoek brengen aan het Bentayga Archeologisch Park, een ecomuseum dat dienst doet als interpretatiecentrum voor de Roques: Bentayga, Andén de Tabacalete, Cuevas del Rey en El Roquete.

.De Parador de Cruz de Tejeda wacht op u, gelegen op een paradijselijke plek van waaruit u het prachtige eiland Gran Canaria kunt ontdekken, door velen bekend als een miniatuurcontinent vanwege de verscheidenheid aan prachtige landschappen die het herbergt.

Bekijk de ligging van deze Parador in 3D

 

RESERVEER HIER HET VLIEGTICKET, HOTEL EN DE HUURAUTO

RESERVEREN

MET EEN SUNNYCAR HUURAUTO ZIE JE MEER

Op vakantie gaan en de mooiste plekjes ontdekken met een huurauto… wie is er niet gek op? Maar tegelijkertijd draagt de uitstoot van uitlaatgassen wel bij aan klimaatverandering. Gaat u op vakantie, reis dan bewust en kies voor plekjes buiten de gebaande paden en toeristische hotspots. Met een huurauto komt u daar heel makkelijk! Kies voor kleine accommodaties, koop uw souvenirs bij lokale ambachtslieden en eet waar de locals dat doen. U ontdekt de smaken van de streek en de opbrengst komt ten goede aan de lokale economie en niet aan een keten. Kortom: ga met je huurauto off-the-beaten-track!

Door u rijstijl aan te passen verbruikt u bovendien minder brandstof. En compenseer uw CO2-uitstoot via Greenseat dan rijdt u helemaal groen. We vertellen u er graag iets meer over.

meer info prijzen en RESERVEREN

bekijk hier een aantal beelden in 360 graden
Dit een mooie plek als uitval basis om Gran Canaris met de auto te bekijken

KIJK BIJ MIJN PARTNERS VOOR EEN PAKKETREIS, VERGELIJK DE PRIJZEN EN RESERVEER ONLINE

Voor uw zekerheid mijn partners zijn aangesloten bij het ANVR/SGR u reserveert direct bij hun zij nemen contact met u op voor de betaling en het toe zenden van de reIspapieren. Ik wens u als Green Travel Inspirator alvast een fijne vakantie

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541