WANDEL ALVAST EEN STUKJE DOOR DE PARADOR GRANADA OP DEZE 360 GRADEN PRESENTATIE

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR GRANADA

DEZE PARADOR IS ECO BEWUST

Een nacht doorbrengen op het terrein van La Alhambra , tussen tuinen en fonteinen die een verleden oproepen waar de Arabieren en de christenen vermengd zijn, is de exclusieve kans die de Parador de Granada u biedt, een oud klooster gebouwd bij besluit van de katholieke vorsten op een Nasrid-paleis waarvan overblijfselen zoals de Al Qubba en de Nasrid-kamer nog steeds bewaard zijn gebleven. Het hotel heeft een dromerig interieur , passend bij de magie die elke hoek van de stad uitstraalt. Kunstwerken en uitzonderlijke meubelen sieren het klooster en de binnenkamers. In het restaurant of op het zomerterras bieden wij het beste van de lokale gastronomie , of het nu Andalusische gazpacho, grenadinebonen of Santa Fe piononos zijn.

Het Alhambra en de Generalife , het meest emblematische monument in Granada, stralen schoonheid uit in elke hoek. De tuinen zijn een van de meest romantische plekken in de stad; de kleuren, de geur van bloemen en het geluid van water maken de omgeving bedwelmend. De oude Arabische wijk El Albaicín is ook prachtig , gevormd door een netwerk van witte straten op een heuvel, met zijn barokke kerken en Arabische waterreservoirs. Het klooster van La Cartuja, de kathedraal, de Arabische baden of het wetenschapspark maken deel uit van de oneindige schatten van de stad. En het is essentieel om minstens één nacht te komen om een ​​zambra bij te wonen in een grot in de wijk Sacromonte .

Naast zijn Werelderfgoedmonumenten zoals het Alhambra en de wijk Albaicín, is Granada de universiteitsstad die nooit slaapt, en de straten nodigen u uit om een ​​fascinerend en magisch nachtleven

RESERVEER HIER HET TICKET, HOTEL EN HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

HET MOORSE FORT EN PALEIS ALAMBRA WANDEL ER ALVAST DOOR HEEN KLIK OP DE PIJLEN

Het Alhambra is een Moors fort en paleis op de heuvel van Granada en een van de bekendste bezienswaardigheden van heel Spanje. Alhambra betekent het 'rode paleis' en werd destijds gesticht door de Nashrid sultans. U zult zich hier makkelijk een volle dag vermaken, want bij het Alhambra de Granada liggen verder het zomerpaleis Generalife met zijn beeldschone tuinen, het paleis van Karel V en het Alcazar vestingsfort.

Belangrijk advies: Het Alhambra heeft beperkte toegang en is helaas vaak al weken vooraf uitverkocht, dus bestel uw tickets altijd tijdig online.DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541