KIJK ALVAST EVEN ROND OP DEZE 360 GRADEN FOTO VAN PARADORES SOS DEL REY

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

PARADORES SOS DEL REY CATOLICO

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR

De Parador is een nobel gebouw in Aragonese stijl dat de monumentale, historische en artistieke sfeer van Sos del Rey Católico heeft behouden. De stad, uitgeroepen tot historisch-artistieke site, was de bakermat van invloedrijke edelen, zoals de katholieke koning zelf, en heeft daarom een ​​zeer rijk erfgoed bewaard. De inrichting van de Parador is elegant; hout bedekt de binnenkolommen en overheerst in de meubels in Castiliaanse stijl. Ruimte en licht zijn de gemene deler van de kamers, dankzij de grote raampartijen. Het restaurant biedt traditie en authenticiteit in de aroma's en smaken van de keuken van de Comarca de las Cinco Villas , de regio die zijn naam aan het restaurant dankt.

U ontdekt hier een ommuurd middeleeuws stadje , gebouwd op een enorme rots met uitzicht op brede bergen en valleien. Achter de hoge muren die de stad omringen, vind je stenen huizen met wapenschilden, gotische en renaissanceramen en oude geplaveide straten die samenvloeien tot een harmonieus monument. Diezelfde straten leiden naar hermitages, kerken en mooie plaatsen zoals de Lonja en de ruïnes van het middeleeuwse kasteel, het paleis van Sada of het klooster van Nuestra Señora de Valentuñana. De Parador is de geschikte enclave om deze middeleeuwse stad te ontdekken en zo dichter bij plaatsen van immense schoonheid te komen.

RESERVEER DE TICKTES, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541