HET WAS DRUK VOOR DE DEUR VAN DE ECO BEWUSTE PARADOR DE PONTEVEDRA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADORES PONTEVEDRA

In het historische centrum van de prachtige stad Pontevedra ligt de Parador, een 16e-eeuws renaissancepaleis en voormalige residentie van de graven van Maceda. Daarin wordt u begroet door een statige stenen trap die naar gezellige kamers leidt. Het gebouw, gedecoreerd met antiek en klassieke meubels van grote waarde, combineert koninklijke, nobele en statige lijnen, met verwijzingen naar landelijke dromen, in een omgeving die uitnodigt om baaien en stranden te verkennen, en om te genieten van goede zeevruchten en uitstekende wijnen.

Een wandeling door het elegante en goed onderhouden historische centrum van Pontevedra , grotendeels autovrij, is essentieel om de basiliek van Santa María la Mayor, een juweel van gotische architectuur, en de kerk van de pelgrimsmaagd, een schelpvormige kapel en mooie nacht verlichting. Het is ook de moeite waard om het Pontevedra Museum te bezoeken , met zijn collecties verspreid over vijf verschillende locaties: het Santo Domingo-klooster, het Sarmiento-paleis, het Castro Monteagudo-gebouw, het García Flórez-gebouw en het Fernández López-gebouw.

Een paar kilometer van de stad, de Rías Baixas die uitkomt op de Atlantische Oceaan, en daar kunt u genieten van fantastische zonsondergangen op plaatsen zoals A Toxa Island, stadsstranden zoals Silgar in Sanxenxo, of immense gouden zandstranden zoals A Lanzada.

RESERVEER HIER DE TICKETS, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE ONLINE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541