RESERVEER PARADOR DE PARADOR PANGAS DE ONIS A LA CARTE OF IN EEN SAMENGESTELDE RONDREIS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR PANGAS DE ONIS VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

meer info en prijzen


ZOEK ALVAST EEN PARKEER PLAATSJE VOOR DE DEUR VAN PARADOR CANGAS DE ONIS OP DEZE 360 GRADEN FOTO

PARADOR VAN CANGAS DE ONIS

DEZE PARADOR IS ECO BEWUST EN HEEFT EEN LAADPUNT

Aan de oevers van de rivier de Sella en omringd door de spectaculaire Picos de Europa , op een plaats van onvergelijkbare schoonheid, wacht de Parador de Cangas de Onís op u. Het hotel is het oude klooster van San Pedro de Villanueva, een prachtig gebouw, met spectaculaire stenen en houten kamers, ingericht op een elegante, warme en traditionele manier. De lounges en de tuin aan de rivier zijn de ideale setting voor onvergetelijke feesten. Aan elk detail is gedacht en de beste keuken wordt aangeboden zodat u volop kunt genieten van een idyllische plek. De Parador ligt op twee kilometer van Cangas de Onís en is een ideaal startpunt als u het natuurpark Los Picos de Europa, het heiligdom en de meren van Covadonga wilt bezoeken., en zelfs charmante kustplaatsen zoals Llanes of Ribadesella.
 

Asturië staat synoniem voor natuurlijke schoonheid . Vanuit de Parador de Cangas de Onís zijn de ruige bergen, witte stranden, verborgen grotten, prachtige meren, diepgroene bossen en kristalheldere rivieren binnen handbereik zonder dat u lange reizen hoeft te maken. Een half uur met de auto is het stadje Cabrales , waar u bijvoorbeeld een museum kunt bezoeken in een natuurlijke grot waar de traditionele productie van de beroemde kaas die kenmerkend is voor de stad wordt getoond. Ook mooi is de Ruta del Cares , een spectaculaire 12 kilometer lange canyon en de autoroute door de Desfiladero de los Beyos, nog een indrukwekkende kloof parallel aan de Sella. Als je het bezoekt, kun je stoppen bij La Salmonera, waar je kunt genieten van de show van de zalmlift.

Dit is een plek om te genieten van ansichtkaartlandschappen, perfecte wandelpaden rond meren en bergen en idyllische rust in een Parador op een bevoorrechte plek.

Bekijk het hotel uit de lucht in 3D

RESERVEER HIER DE TICKETS, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

DIGITALE KAART PARDORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Wij hebben voor de inspiratie een aantal rondreizen voor u samen gesteld. Bekijk onze kaart u vindt er de info, video's, de ligging uit de lucht in 3D.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

 

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

DE PARADORES A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541