RESERVEER PARADOR DE SORIA A LA CARTE OF IN EEN DOOR ONS SAMENGESTELDE RONDREIS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE SORIA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN


KIJK ALVAST EVEN OP DE 360 GRADEN PRESENTATIE VAN DE MODERNE PARADOR SORIA, KLIK OP DE BUTTONS

PARADOR DE SORIA

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR MET LAADPAAL

De Parador de Soria, genesteld op de top van een bos, is een bevoorrechte plek om een ​​buitengewoon panoramisch uitzicht op de monumentale stad en de machtige Duero te aanschouwen . De prachtige ramen bieden een uniek landschap. En je zult al snel merken dat de schaduw van Antonio Machado, die overal in de stad aanwezig is, ook in de Parador te zien is. Het modern ogende restaurant biedt traditionele Soria-gerechten, zoals exquise bonen, miga's, geroosterde lams- of knoflooksoepen; maar u kunt ook genieten van meer avant-gardistische bereidingen, zoals uitgebeend en geperst speenvarken of innovatieve recepten zoals onze speenlamsrack.

Als je Soria kent, dwaal je door een stad van dichters , waar je de wandelingen, pleinen, steegjes en hoekjes zult bezoeken waar Bécquer, Machado en Gerardo Diego verliefd op werden. Je bezoekt architecturale juwelen zoals de kerk van Santo Domingo of de kathedraal van San Pedro.

Maar de ervaring neemt je ook mee om de prachtige provincie te ontdekken, plaatsen van fascinerende schoonheid zoals de steden Calatañazor en El Burgo de Osma, de ruïnes van Numancia, de Cueva Serena, de wijngaarden die worden bewaterd door de Duero , talrijke romaanse tempels en kleine en charmante villa's van middeleeuwse architectuur.

BEKIJK DE LIGGING VAN UIT DE LUCHT IN 3D

RESERVEER DE TICKETS HIER , DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

hotel PRIJZEN/RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

Ik heb dit hotel in september 2021 bezocht Goole maps stuurt u door kleine strAatjes naar boven, u heeft een fantastische uitzicht, persoonlijk vond ik de Pardor te modern maar deze ligt wel in gebied waar veel te zien is.

STANDAARD KAMER VOOR 2 PERSONEN

VANAF € 100 TOT € 180  

ONTBIJT € 18,  € 32

ONLINE

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

ELEKTRISCHE AUTO VAKANTIES

Reisstudio Travel Slide is op zoek naar de eco bewuste hotels in Nederland maar ook er buiten. Er zijn al best veel hotels met laadpalen bijvoorbeeld op Mallorca ruim 60 hotels met laadpunten en daar heeft Sunny Cars ook elektrische auto's in de verhuur. Er gaan deze zomer meer verhuur bedrijven komen met elektrische auto's en wordt het mogelijk van de eco bewuste luchthaven Rotterdam Airport naar een bestemming te vliegen om zo gezamenlijk tot een Better Holiday te komen

Bekijk Nederland, Frankrijk, Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italie,  Denemarken, Scandinavia,

HIER WORDT HARD AANGEWERKT

BEKIJK ONZE AKKOMMODATIES MET LAADPAAL OP MALLORCA

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541