RESERVEER PARADOR DE SORIA A LA CARTE OF IN EEN DOOR ONS SAMENGESTELDE RONDREIS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR DE SORIA VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

MEER INFO EN PRIJZEN
 

KIJK ALVAST EVEN OP DE 360 GRADEN PRESENTATIE VAN DE MODERNE PARADOR SORIA, KLIK OP DE BUTTONS

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE SORIA

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR MET LAADPAAL

De Parador de Soria, genesteld op de top van een bos, is een bevoorrechte plek om een ​​buitengewoon panoramisch uitzicht op de monumentale stad en de machtige Duero te aanschouwen . De prachtige ramen bieden een uniek landschap. En je zult al snel merken dat de schaduw van Antonio Machado, die overal in de stad aanwezig is, ook in de Parador te zien is. Het modern ogende restaurant biedt traditionele Soria-gerechten, zoals exquise bonen, miga's, geroosterde lams- of knoflooksoepen; maar u kunt ook genieten van meer avant-gardistische bereidingen, zoals uitgebeend en geperst speenvarken of innovatieve recepten zoals onze speenlamsrack.

Als je Soria kent, dwaal je door een stad van dichters , waar je de wandelingen, pleinen, steegjes en hoekjes zult bezoeken waar Bécquer, Machado en Gerardo Diego verliefd op werden. Je bezoekt architecturale juwelen zoals de kerk van Santo Domingo of de kathedraal van San Pedro.

Maar de ervaring neemt je ook mee om de prachtige provincie te ontdekken, plaatsen van fascinerende schoonheid zoals de steden Calatañazor en El Burgo de Osma, de ruïnes van Numancia, de Cueva Serena, de wijngaarden die worden bewaterd door de Duero , talrijke romaanse tempels en kleine en charmante villa's van middeleeuwse architectuur.

BEKIJK DE LIGGING VAN UIT DE LUCHT IN 3D

RESERVEER DE TICKETS HIER , DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

hotel PRIJZEN/RESERVEREN

CASTILIAANSE REGIONALE KEUKEN

Het gastronomische aanbod van de Parador de Soria is gebaseerd op een gerenoveerde traditionele Castiliaanse keuken. Gespecialiseerd in mycologische keuken, in het restaurant met een indrukwekkend uitzicht over de stad en de Duero, kunt u moderne regionale gerechten proberen, zoals migas, torreznos, hazenrijst met honing en paddenstoelen.

 

DE MENU KAART EN ALVAST RESERVEREN

CASTILIAANSE REGIONALE KEUKEN

SORIA

HET MAXIMALE ZIEN...

 
 

Ik heb dit hotel in september 2021 bezocht Goole maps stuurt u door kleine straatjes naar boven, u heeft een fantastische uitzicht, persoonlijk vond ik de Parador te modern maar deze ligt wel in gebied waar veel te zien is.

 
 

STANDAARD KAMER VOOR 2 PERSONEN

VANAF € 100 TOT € 240 

ONTBIJT € 18,  € 32

beschikbaarheid
 

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.
DIGITALE KAART PARADORES

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

ELEKTRISCHE AUTO VAKANTIES

ELEKTRISCHE AUTO VAKANTIES

Reisstudio Travel Slide is op zoek naar de eco bewuste hotels in Nederland maar ook er buiten. Er zijn al best veel hotels met laadpalen bijvoorbeeld op Mallorca ruim 60 hotels met laadpunten en daar heeft Sunny Cars ook elektrische auto's in de verhuur. Er gaan deze zomer meer verhuur bedrijven komen met elektrische auto's en wordt het mogelijk van de eco bewuste luchthaven Rotterdam Airport naar een bestemming te vliegen om zo gezamenlijk tot een Better Holiday te komen

Bekijk Nederland, Frankrijk, Belgie, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italie,  Denemarken, Scandinavia,

De Spaanse Paradores

meer info

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje