WE STAAN HIER OP DEZE 360 GRADEN FOTO VOOR DE DEUR VAN DE PARADOR DE JAVEA

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR DE JAVEA

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL

Vakantie aan de oevers van de Middellandse Zee, in de prachtige stad Jávea, ten noorden van de Costa Blanca , watersporten beoefenen, omgeven door de schoonheid van groene tuinen, en uw boot aanleggen op de kleine aanlegsteiger voor het grasveld rondom het zwembad ... Het is geen droom, het zijn de mogelijkheden die de Parador de Jávea u biedt. Het interieur van het hotel is zeer comfortabel en aangenaam, ideaal om uit te rusten, uw fantasie de vrije loop te laten vanaf de balkons naar de oneindige zee. Op het terras van het restaurant, dat een prachtig uitzicht heeft over de Middellandse Zee , proef je heerlijke rijst, vis en fideuás... Bevalt het idee?

Jávea handhaaft het evenwicht tussen de sporen van de beschavingen die het als nederzetting hebben gekozen en de moderniteit van een toeristische bestemming. In de oude stad loop je door geplaveide straatjes met witgekalkte huizen met stenen deuren, ramen en balkons. Aan de kust geniet je van stranden, baaien en prachtige uitzichtpunten aan de horizon.

Twee kilometer van het historische centrum liggen de Aduanas del Mar , een visserswijk gevolgd door de hele kustlijn van het gemeentestrand. Na het verkennen van het stedelijke deel, kunt u in het natuurpark Montgó genieten van een van de beste plekken in de omgeving en vele aantrekkelijke excursies.

Als u een liefhebber bent van onderwateractiviteiten, zal het natuurreservaat Cabo de San Antonio een echte ontdekking voor u zijn. Het watersportaanbod is hier uitstekend: de stad heeft een haven en een jachtclub met ongeveer 500 ligplaatsen, zeil- en windsurfscholen, cruiseverhuur en duikcentra.

 

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS
LOOP ALVAST EVEN OVER DE BOULEVARD VAN JAVEA OP DEZE STREETVIEW FOTO IN 360 GRADEN KLIK OP DE PIJLEN
DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info