ZOEK ALVAST EEN PLAATJE VOOR DE AUTO OP DEZE 360 GRADEN FOTO VAN PARADOR DE TERUEL, KLIK OP DE PIJLEN

DE PARADORES A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

PARADOR DE TERUEL

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR

Gelegen aan de rand van de historische stad, drukt de Parador de Teruel de mengeling van culturen en stijlen uit die sommige van de meest representatieve gebouwen verbergen. Het hotel is een paleis geïnspireerd op de Mudejar-stijl , gedecoreerd met marmer, tegelwerk, spitsbogen en Arabische details die de essentie vormen van vrolijke en open kamers, gedecoreerd in pastelkleuren. Daarin kunt u door een grote tuin wandelen, waar het zwembad, de tennisbaan en geschikte ruimtes voor het houden van congressen, werkvergaderingen en sociale evenementen op u wachten.

Het mooie Teruel is een magische stad, verbonden met de romantiek van de geschiedenis van de Lovers, waarin meerdere kunstwerken, theater en literatuur zijn geïnspireerd. Slenterend door de straten ontdekt u de oude binnenstad van Albarracín , alleen voor voetgangers, met doorgangen onder bogen, trappen en portalen van statige herenhuizen die in de schemering bewoond lijken door mysterieuze schaduwen. Het complex gevormd door de kerk en toren van San Pedro wacht ook op u, waar u het Mausoleum van de geliefden zult vinden . Een ander essentieel bezoek zijn de Mudéjar-torens en de kathedraal van Santa María de Mediavilla, een van de meest karakteristieke mudéjar-constructies in Spanje.

Ook de natuur is binnen handbereik. In de stad kunt u het Parque de los Fueros bezoeken en, al aan de rand, plaatsen zoals de Rambla de Valdecebro of de Tortajada-lagune, een oase van rust en stilte die schilderachtige landschappen biedt.

RESERVEER HIER DE TICKETS, DE PARADOR EN DE HUURAUTO ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

LOOP ALVAST DOOR HET HISTORISCHE PLAATSJE TERUEL KLIK OP DE PIJLEN
VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541