LOOP ALVAST DOOR DE STRAAT VAN DE PARADOR DE LA GRANJA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR DE LA GRANJA

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR

De Real Sitio de La Granja is een prachtig klein tuinstadje op slechts 11 kilometer van Segovia, aan de voet van de bergen van het centrale systeem. Er is een indrukwekkende Parador bestaande uit het Casa de los Infantes, gebouwd in de 18e eeuw door Carlos III voor de kinderen Gabriel en Antonio om daar te wonen, en het hoofdkwartier van de Corps Guard, dat een modern congrescentrum en Convenciones herbergt , gelegen 55 minuten van Madrid.

Deze exclusieve setting heeft 16 vergaderzalen met een capaciteit van meer dan 600 personen. De inrichting is modern, de kamers zijn licht en comfortabel, en de monumentale en natuurlijke omgeving waarin het zich bevindt, in het hart van de Sierra de Guadarrama , naast het Koninklijk Paleis van La Granja, zijn prachtige tuinen en fonteinen en de Real Fábrica de Cristales, omgebouwd tot een glasmuseum, maakt het hotel een perfecte plek om te ontspannen en tot rust te komen en te genieten van de elegante schoonheid van de plaats.

La Granja is een charmante plek en in de Parador kunt u er met volle teugen van genieten. De moderne faciliteiten, waaronder een spa , ruime en goed uitgeruste kamers, maken het ideaal voor congrestoerisme of voor een romantisch verblijf met z'n tweeën, waarvan u de wandelingen door de tuinen van het Koninklijk Paleis en de ongelooflijke show nauwelijks zult vergeten. die het water in de fonteinen trekken.

RESERVEER HIER ONLINE DE TICKETS, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

hotel PRIJZEN EN RESERVEREN

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

DE SIERRA DE GUARDARRAMA NATIONAL PARK

Bergen van meer dan 2.000 meter hoog, uitgestrekte bossen en gevarieerde flora en fauna wachten allemaal op je in het Sierra de Guadarrama National Park. Dit park, gelegen in de provincies Madrid en Segovia, biedt de kans om enkele van de beste voorbeelden van de Iberische natuur te ontdekken, op slechts een uur rijden van de stad Madrid.VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541