KIJK ALVAST EVEN ROND VOOR DE DEUR VAN DE PARADOR DE CUENCA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

PARADOR CUENCA

We zullen het geweldig vinden dat de Parador de Cuenca uw beste optie is om deze werelderfgoedstad van uitzonderlijke schoonheid en onvergetelijke hoekjes te leren kennen . Het hotel is een klooster op een benijdenswaardige locatie in de Hoz del Huécar , een compendium van steile muren en weelderige vegetatie aan de rand van de stad, met uitzicht op de magische hangende huizen . U vindt er het glazen klooster en de oude kapel, vandaag omgebouwd tot een gezellige cafetaria, ons zwembad en het prachtige panoramische uitzicht over de stad dat u vanuit enkele van onze kamers (superior kamers) zult zien.

Cuenca zit vol met interessante hoekjes. De stad zelf is prachtig. Bezoek het populaire  Plaza Mayor , omgeven door geschiedenis en monumenten en bijna verkeersvrij. Bezoek de kathedraal van Santa María en San Julián en mis natuurlijk niet de indrukwekkende verticaliteit van de hangende huizen , die van bovenaf aan de rand van de rivier de Huécar hangen.

Iets meer dan 30 kilometer van Cuenca kunt u een bezoek brengen aan een prachtige gril van de natuur, de beroemde Betoverde Stad , een natuurlijke omgeving van kalkstenen rotsformaties waar de illusie wordt gecreëerd van wandelen tussen straten, pleinen, hoge gebouwen, bosjes, dieren, Romeinse bruggen. zelfs schepen, allemaal bewaakt door het hoofd van een enorme reus.

Vanuit de Parador de Cuenca kun je een stad van magische schoonheid leren kennen die je niet onverschillig zal laten.

RESERVEER DE TICKET, DE PARADOR EN DE HUURAUTO NU ONLINE HIER

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS
MAAK ALVAST EEN RONDJE OVER DE PLAZA MAYOR IN CUENCA OP DEZE 360 GRADEN STREETVIEW

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541