RIJ ALVAST DE PARKEERPLAATS OP VAN DE PARADOR DE BENICARLO OP DEZE 360 GRADEN FOTO

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

PARADOR BENICARLO

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR

Heeft u behoefte aan een vakantie aan het strand , waar het zand en de schitterende zon u elke ochtend uitnodigen om te wandelen? Bij de Parador de Benicarló zijn we slechts 30 meter verwijderd van het intense turquoise blauw van de Middellandse Zee . Stel je voor?...
 

Het hotel is een comfortabele plek, met een eenvoudige inrichting en kamers met uitzicht op zee, omgeven door een uitzonderlijke tuin op slechts een steenworp afstand van de golven. Badend door een blauwe zee en met een bevoorrecht klimaat, is Benicarló een moderne stad en tegelijkertijd een vissersdorp, een ideale plek om het mediterrane karakter van het gebied te ontdekken.

De gerechten in onze keuken zijn voortreffelijk, aan vis of tuinproducten ontbreekt het niet, zoals de heerlijke artisjok met een eigen herkomstbenaming. Wij bieden u een oase van rust waar u elke ochtend kunt opstaan ​​en genieten van een heerlijk ontbijt, genieten van onze verfrissende en goed onderhouden tuin en wandelen tot u de zee raakt; maar ook een dynamische stad waar u op zomeravonden een drankje kunt doen, of actief toerisme kunt beoefenen bij het nautisch station Benicarló-Peñíscola.

Geniet van het seizoensgebonden zwembad  vanaf de tweede helft van mei (weekends), juni, juli, augustus en september (elke dag), tot 12 oktober (weekends).

RESERVEER HIER  TICKET,  PARADOR EN HUURAUTO ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541