LOOP ALVAST EVEN ROND OP DEZE 360 GRADEN FOTO VAN PARADORES DE AVILA

PARADOR DE AVILA

DIT IS EEN ECOBEWUSTE PARADOR

Als een schatkist bewaren de muren van Ávila in hun interieur een prachtig historisch erfgoed dat bestaat uit kerken, kloosters en paleizen uit de Renaissance.

Een van die juwelen is ongetwijfeld het Piedras Albas-paleis , Parador de Ávila, dat, bevestigd aan de best bewaarde muren ter wereld, zich in het historische centrum van de stad bevindt, binnen de ommuurde omheining en dicht bij de mooiste plekken.

Het interieur is intiem en gastvrij, de kamers zijn ruim, perfect om uit te rusten, en de eetkamer met uitzicht op de tuin en de muur door een glazen patio maken de Parador tot een majestueuze plek, in overeenstemming met veel van de gebouwen die u zult vinden in de stad Wereld Cultureel Erfgoed . U zult genieten van een wandeling langs de loopbrug van de muur en verdwalen in de straten van het historische centrum, vol charme op elk plein, elke straat en elke hoek.

hotel PRIJZEN EN RESERVEREN

Stel zelf uw vakantiereis slim samen

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541