LOOP ALVAST EVEN DOOR DE STRAAT VAN DE PARADOR ALCALA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

PARADOR DE ACALA

In de bakermat van Cervantes , waar cultuur en kunst op elke hoek worden geademd, ligt de Parador de Alcalá, een 17e-eeuws college-klooster en Hostería del Student, gelegen in het oude Colegio Mayor de San Jerónimo. Maar zoveel geschiedenis zou u niet moeten verwarren, want het hotel combineert traditie en avant-garde perfect ; het interieur is modern en design, voortreffelijk, minimalistisch en uiterst elegant. De diensten zijn onverslaanbaar, naast de gebruikelijke Paradores heeft het een spa, zakencentrum, congrescentra en twaalf vergaderruimten. 26 kilometer van Madrid, 20 van Barajas International Airport en IFEMA-faciliteiten, en slechts 2 kilometer van het treinstation, de locatie van de Parador de EstaWerelderfgoedstad is een van de belangrijkste troeven.

De Parador de Alcalá is een goede optie voor congrestoerisme en het houden van evenementen, maar ook voor een bezoek aan de stad. In de geplaveide straten van het historische centrum van Alcalá de Henares zult u niet zomaar een slaapstad zijn na de drukke dagen van Madrid, maar in de geplaveide straten van het historische centrum van Alcalá de Henares ontdekt u de charme van de sporen die de geschiedenis in deze universiteitsstad heeft achtergelaten. De literaire hoofdstad bij uitstek, Cervantes werd hier geboren en woonde in Francisco de Quevedo, Lope de Vega, Calderón de la Barca, Tirso de Molina en San Juan de la Cruz, genieën van de Spaanse Renaissance.

Het toeristische aanbod van Alcalá is zeer interessant: de Calle Mayor, de kathedraal, de universiteit en het aartsbisschoppelijk paleis zijn zeker een bezoek waard. Ook mag u de schoonheid van de Paraninfo-hal niet missen, waar de prestigieuze Cervantes-prijs voor literatuur wordt uitgereikt , noch de vele historische gebouwen waar ooievaars zijn geïnstalleerd, die al deel uitmaken van het landschap van Alcalaíno. Als je naar de Parador de Alcalá komt, keer je terug, zoals de ooievaars elk jaar doen naar de torens van de stad.

 

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541