LOOP ALVAST EVEN ROND OP HET TERRAS VAN PARADORES JARANDILLA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

DE PARADORES A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

PARADOR DE JARANDILLA DE LA VERA

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR

In het centrum van de boomgaard van La Vera en Tiétar, tussen kloven van water, natuurlijke poelen, kastanje- en eikenbossen en natuurlijke landschappen die de rijkdom van de historische en monumentale omgeving opnieuw bevestigen , passeert de Parador de Jarandilla de la Vera de eeuwen, kasteel-paleis waar keizer Karel V maanden verbleef.Buiten het hotel zult u genieten van de torens, het paradeterrein en het uitstekende zwembad, met olijf- en sinaasappelbomen. Binnen adem je een sfeer van rust en intimiteit, ideaal voor een heel bijzonder verblijf ... En in het restaurant, de Extremadura kruimels, getrommelde aardappelen, tomatensoep, speenvarken, stoofpotje of de repápalos met melk en kaneel, zullen ze verleid uw smaakpapillen.
 

Jarandilla is een van die charmante steden die in de loop van de tijd mooier wordt. Vanuit de burgerlijke architectuur kunt u het huis van Don Luis de Quijada en verschillende middeleeuwse bruggen bezoeken. Hier vind je ook veel religieuze gebouwen zoals het klooster van San Francisco, of de kerk van Nuestra Señora de la Torre.

Maar iets dat u ongetwijfeld graag zult meemaken, is het Los Escobazos-festival , dat elk jaar op 7 december wordt gehouden. Het hoogtepunt van de viering is het vertrek van het vaandel van de Maagd, gedragen door een ruiter vergezeld van talrijke ruiters en de hele stad die met verlichte bezems de straat op gaat.

En als u van de natuur in dit gebied houdt, kunt u hiervan genieten door prachtige plaatsen te bezoeken zoals de Garganta del Jaranda, of nabijgelegen steden zoals Garganta la Olla. U kunt wandelen door prachtige landschappen van Extremadura waar rust en vrede heerst die de natuur uitstraalt.

 

PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541