BEKIJK ALVAST ONZE 360 GRADEN PRESENTATIE VAN DE PARADOR ARTIES, KLIK OP DE BUTTONS

DE PARADORES A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

PARADOR DE ARTIES

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR

Vanuit deze charmante, historische Parador kijkt u uit op het prachtige berglandschap van de Val d'Arán.

De Parador de Artíes ligt in het hart van de Spaanse Pyreneeën en wordt omgeven door bossen, met sneeuw bedekte bergen en groene weiden. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een wandeling in de omgeving of om te skiën in de winter - het bevindt zich op slechts 7 km van het populaire skigebied Baqueira.

Veel van de charmante, originele kenmerken van dit typisch Spaanse gebouw zijn bewaard gebleven, zoals schuine plafonds en houten balken. Deze zijn aangevuld met moderne faciliteiten, zoals een binnen- en een buitenzwembad, een sauna en een fitnessruimte. Het verwarmde zwembad is geopend van december tot en met Pasen, en is gesloten in oktober en november.

In het restaurant van het hotel kunt u genieten van de lokale keuken in de vorm van een uitgebreide maaltijd of een lichte snack.
Stellen kunnen met name de locatie waarderen — ze gaven een score van 9,2 voor een reis voor twee.

Hotel prijzen en reserveren

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

Ik heb een kopje koffie in deze Parador gedronken en kreeg daarbij ook het gevoel van een vakantie met de wintersport

STANDAARD KAMER VOOR 2 PERSONEN

VANAF € 95 TOT € 170  VANAF 1/6/22

ONTBIJT € 19,  DINER € 29

Reserveren

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541