LOOP ALVAST EVEN HET PLENTJE VAN PARADORES ZAMORA IN 360 GRADEN

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

PARADORES ZAMORA

In het historische centrum van de hoofdstad Zamora wacht een prachtig 15e-eeuws renaissancepaleis op u , gebouwd op een oud moslimfort en tegenwoordig omgebouwd tot een Parador. Het hotel biedt de mogelijkheid om al het moois te ontdekken van de natuurlijke, monumentale en artistieke omgeving die dit land koestert. Het middeleeuwse aroma van het interieur, dat u zult waarderen in harnassen, nobele wandtapijten en hemelbedden, wordt gecombineerd met de renaissancestijl van de patio, de houten glazen galerij en de heraldische schilden. Het hotel maakt het aanbod compleet met twee congreszalen, een verfrissend zwembad en een uitstekende traditionele keuken.

Vanwege de strategische geografische ligging is Zamora een kruispunt op de Vía de la Plata , een mooie en rustige plek waar de wandeling een aangename manier wordt om het rijke erfgoed van de stad te leren kennen. De kathedraal en zijn galloned koepel, het klooster van de Dueñas, de delicate modernistische touch en de stedelijke Romaanse van vele gebouwen, het kasteel van Zamora en het Baltasar Lobo Museum, vormen een verzameling geschiedenis en kunst die klaar staat om u te fascineren.

Kom en geniet van de monumenten, de gastronomie en de schittering van de stad aan de oevers van de Douro vanuit een unieke accommodatie. 
 

RESERVEER NU ONLINE DE TICKETS, DE PARADOR EN DE HUURAUTO

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

VLIEGEN ZONDER GEDOE

Fly on SAF is een logische stap voor Rotterdam The Hague Airport (RTHA) volgens Michelle Samson die er verantwoordelijk is voor duurzaamheid en strategie: “Het is nodig zorgvuldig met de aarde om te gaan. Er maar één aarde en willen we als luchthaven onze impact op de omgeving zo klein mogelijk houden. Vliegen op SAF is een belangrijk onderdeel van ons klimaatplan.” Gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Fly on SAF: “Als je op reis gaat wil je zo min mogelijk extra stappen zetten om je vlucht te verduurzamen. Met de Fly on SAF tool op de site van RTHA kun je voor iedere vlucht op een moment dat jou uitkomt, de CO2-uitstoot verlagen in een paar stappen. Dat is duurzamer vliegen zonder gedoe.”
 
  

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541