BEKIJK ALVAST ONZE DIGITALE KAART MET DE HAVENS IN NOORD EUROPA U VINDT HIER VIDEO'S EN 360 GRADEN FOTO'S

HOP ON HOP OFF IN NOORWEGEN/BERGEN

Bekijk Bergen per bus, een hop-on hop-off City Sightseeing bus, en verken de tweede grootste stad van Noorwegen in uw eigen tempo. Met 13 haltes in het centrum, volgt de route alle grote bezienswaardigheden van Bergen, zoals het Aquarium van Bergen en het Fort Frederiksberg. Ontdek UNESCO-buurten zoals Bryggen en kom meer te weten over de stad via het audiocommentaar dat u in de bus beluistert. Uw voucher is 24 uur geldig. City Sightseeing hop-on hop-off stadstour met audiocommentaar door Bergen Bepaal uw eigen route en verken Bergen in uw eigen tempo Bekijk de beste attracties van Bergen zoals Bryggen, opgenomen op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO en de Mariakerk Kom meer te weten over de stad en haar bezienswaardigheden via het informatieve audiocommentaar aan boord van de bus U kunt in- en uitstappen bij alle 13 haltes zo vaak u wilt Met uw ticket kunt u 24 uur lang onbeperkt reizen vanaf de eerste keer dat u uw ticket gebruikt

 

HOP ON HOP OFF TOUR IN BERGEN

De haltes die bij de tour zijn inbegrepen zijn:

1. Cruiseterminal Skolten
2. Bryggen en Hanzemuseum
3. Toeristische Informatie, De Vismarkt & De Bloemenmarkt
4. Tollbodkaia-uitkijkpunt
5. Bergenaquarium
6. Fort Fredriksberg
7. Den Nationale Scene, het nationale podium
8. Bergen Museum, Muséplass
9. Het Stadspark, Festplassen
10. De vismarkt
11. Kabelbaanstation Mount Fløien
12. St Marys-kerk, Bryggen en fort Bergenhus
13. Noors Visserijmuseum

MEER INFO

HOP ON HOP OFF OSLO

Operating Schedule: 10:30am - 16:00pm, every 30 minutes Times subject to change at any time, check locally for latest timetable.

1 Nationaltheatret 2 Majorstuen 3 Vigelandsparken

4 The Norwegian Museum of Cultural History 5 Viking Ship Museum

6 Kon-Tiki Museum 7 Viking Ship Museum 8 The Norwegian Museum of Cultural History

9 Oslo Opera House 10 Oslo Cathedral 11 Norwegian Parliament 12 Oslo Cruise Terminal AS 13 DFDS Seaways 14 Oslo Opera House

 

MEER INFO

ALESUND OPEN HET MENU>>>>>>

Vergroot de kaart rechtboven klikken

Alesund is een prachtig stadje tussen Bergen en Trondheim in aan de westkust van Noorwegen. Wanneer u in de buurt bent is het zeker de moeite waard om deze plaats te bezoeken. De grootste vissershaven van Noorwegen is Alesund. Alesund is is gebouwd op het schiereiland Yksnoya en op enkele eilanden.

Reserveer de Hop On bus met een dagkaart bekijk op de kaart alvast de punten waar de bus stopt.

RESERVEER DE HOP ON BUS

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info