LINKS ZIET U DE INGANG VAN DE PARADORES DE MONFORTE DE LEMOS NU IN 360 GRADEN

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR DE MONFORTE DE LEMOS

In het hoogste deel van de stad Monforte de Lemos ligt het monumentale complex van San Vicente do Pino , gevormd door de Homage Tower, het klooster van San Vicente do Pino en het paleis van de graven van Lemos, waar de Parador de Monforte staat. De oorsprong van het klooster dateert uit de 9e eeuw, hoewel het huidige gebouw in de 17e eeuw is gebouwd, in neoklassieke stijl. Het gebouw heeft een neoklassiek centraal klooster gemaakt van uitzonderlijk gebeeldhouwd metselwerk, een ideale plek om evenementen te houden of gewoon om te wandelen tussen de stilte en de schoonheid van de stenen.

Een bezoek aan het Colegio de Los Escolapios mag niet ontbreken , een majestueus gebouw van meer dan 100 meter lang dat in 1593 werd gebouwd en na drie eeuwen werk in 1913 werd voltooid. De grootsheid doet denken aan het klooster van El Escorial en op de muren zijn er wapenschilden van de graven van Lemos, het huis van Alba en de paters Piaristen, die verantwoordelijk zijn voor de voltooiing van het werk. In het museum van het College, de voormalige sacristie, zijn onder meer schilderijen van El Greco en Andrea del Sarto bewaard gebleven .

Monforte de Lemos is ook een bevoorrecht punt om de Ribeira Sacra , zijn rivieren, wijngaarden, Romaanse kerken, gastronomie en festiviteiten te leren kennen . In de omgeving van de stad ontdekt u landschappen van onbeschrijfelijke schoonheid, zoals die van de Cañones del Sil of de magische Sierra de O Caurel.

RESERVEER HIER DE TICKETS, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541