ZOEK ALVAST EEN KRUK UIT AAN DE BAR VAN DE PARADOR DE BAIONA OP DEZE 360 GRADEN FOTO

DE PARADORES A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

PARADORES DE BAIONA

Ten zuiden van de Rías Baixas , beschermd tegen de open zee door een prachtige baai, ligt het schiereiland Monterreal en de Parador de Baiona wacht op u. Het fort biedt u zijn muren om te wandelen, uit te rusten of een drankje te drinken voor de zee, in dromerige zonsondergangen waarin, in de verte, de Cíes-eilanden u uitnodigen om zijn kliffen, zijn stranden en duinen, de zeebodem en zijn maagdelijke wegen.

De elegantie is kenmerkend in elke kamer van het hostel. De statige lounges, de superieure kamers, ruim en met uitzicht op de zee , en de spectaculaire stenen trappen die u verwelkomen bij de ingang, zijn een voorbeeld van de majesteit van dit middeleeuwse fort, waarvan de ommuurde tuinen met uitzicht op de oceaan een genot is om te wandelen. In de Parador de Baiona vindt u onovertroffen zalen voor uw feesten, met een capaciteit tot 400 personen. Familiale sfeer, prachtige decoratie, goed onderhouden tuinen en een idyllisch landschap maken dit een unieke plek.

Zorg ervoor dat je een tafel reserveert in een van onze gastronomische ruimtes om te genieten van de beste lokale producten, waaronder natuurlijk zeevruchten en vis. Een beleving voor al je zintuigen. 

En als u echt een bijzonder verblijf wilt, neem dan een kijkje in onze " Unieke Kamer ", perfect voor een romantisch uitje of een speciaal feest.

RESERVEER HIER NU HET TICKET, HOTEL EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541