MAAK ALVAST EEN WANDELING IN 360 GRADEN DOOR DE PARADOR SANTO DOMINGO DE LA CALZADA, KLIK OP DE BUTTONS

PARADOR SANTO DOMINGO DE LA CALZADA

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL

Het hotel is gevestigd in een voormalig 12e-eeuws ziekenhuis in de buurt van de kathedraal, gebouwd door St. Dominic om pelgrims op te vangen die reizen op de Weg van St. James. Het heeft een vorstelijke, elegante stijl, met majestueuze zalen en een lobby vol met gotische bogen en houten cassetteplafonds. Fijne materialen en opvallende kleuren - wit en blauw - maken plaats voor comfortabele kamers die met verfijnde smaak zijn ingericht. U vindt er een warme, harmonieuze omgeving die ook zeer geschikt is voor sociale evenementen en vergaderingen.

Santo Domingo de la Calzada ligt aan de oevers van de rivier de Oja op een uitgestrekte vlakte. De oprichting van de stad is verbonden met de tak van de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela, bekend als de Franse route . Volgens de legende was deze locatie in de 11e eeuw een groot steeneikenbos aan de oevers van een tumultueuze rivier die afdaalde van de nabijgelegen bergen, nu bekend als de Sierra de la Demanda. Een kluizenaar genaamd Domingo nam zijn intrek in het hart van het bos en wijdde al zijn energie aan het gemakkelijker maken voor pelgrims die naar Compostela reizen om dit moeilijke terrein over te steken.

Tegenwoordig kunt u van de stad genieten door bezienswaardigheden zoals de kathedraal of Plaza de España (Spanje-plein) te bezoeken en te genieten van de heerlijke keuken van La Rioja .

RESERVEER HIER DE TICKETS, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL Prijzen en reserveren

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

Het is fantastisch om een drankje te drinken op het terras in de grote stoelen voor de Parador met uitzicht op het plein. Tip deze Parador heeft een eigen P plaats en u kan doorrijden tot voor de deur, Google maps leidt u wel om.

STANDAARD KAMER VOOR 2 PERSONEN

VANAF € 100 TOT € 110  

ONTBIJT € 18,  DINER € 32 P.P.

ONLINE

DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541