RESERVEER DE PARADOR HONDARRIBIA A LA CARTE OF IN EEN SAMENGESTELDE RONDREIS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR HONDARRIBIA,   VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

 

MEER INFO EN PRIJZEN


LOOP ALAVST EVEN DOOR DE PARADOR HONDARRIBIA IN 360 GRADEN, KLIK OP DE BUTTONS

PARADOR HONDARRIBIA, SAN SEBASTIAAN

DIT IS EEN ECO BEWUST HOTEL

Op een steenworp afstand van Frankrijk, precies op de band, ligt het kasteel van Karel V, waar de Parador de Hondarribia is gevestigd. Een 10e-eeuws bouwwerk dat werd gebruikt voor militaire verdediging aan de rivier de Bidasoa, wat de dikke muren en de hoogte van het gebouw verklaart, waar de katholieke vorsten, keizer Karel V, Filips IV en V, en zelfs Velázquez zelf verbleven. Het bevat schatten zoals de wandtapijten ontworpen door Rubens rond het thema van de Geschiedenis van Achilles.

Belangrijk: het historische karakter van het gebouw maakt de toegang voor voetgangers tot problemen. Als u mobiliteitsproblemen heeft, neem dan contact op met de Parador, zij zullen u informeren over de beste manier om toegang te krijgen.

 De stad Hondarribia is een toonaangevende toeristische attractie aan de Cantabrische kust. De beste manier om de stad te verkennen, is door de historische wijk te slenteren, van de Santa María-poort tot de San Nicolás-poort, en ontdek de hoofdstraat, de middeleeuwse lay-out en het rijke erfgoed van kerken, huizen met balkons en de overblijfselen van de muren. Het biedt een breed scala aan vrijetijdsmogelijkheden, van de rust van het strand tot avontuur in de bergen.

En als u een golfliefhebber bent, kunt u golfen op een van de twee golfbanen in de stad. Ook mag u de keuken van Hondarribia niet missen, met zijn overvloed aan restaurants en pinchobars die qua kwaliteit ruimschoots overeenkomen met de rest van de provincie.

BEKIJK DE LIGGING VAN UIT DE LUCHT IN 3D

RESERVEER HIER HET TICKET, DE PARADOR EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

Ik ben in september deze Parador geweest en deze is echt geweldig, hij is erg populair moet dus vroeg gereserveerd worden.Tip u kunt vliegen op Bilbao of Gerona, als u met de auto gaat even aangeven dat u een P plaats nodig heeft het is haast onmogelijk anders te parkeren.
STANDAARD KAMER VOOR 2 PERSONEN

VANAF € 110 TOT € 238

ONTBIJT € 19,  DINER NIET MOGELIJK

ONLINE
GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541