PARADOR DE GIJON A LA CARTE, STEL DE RONDREIS ZELF SAMEN

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

RESERVEER PARADOR GIJON VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN

meer info en prijzen


LOOP EVEN DOOR DE TUIN VAN DE PARADOR DE GYON OP DEZE 360 GRADEN FOTO

PARADOR DE GYON

De Parador de Gijón is gevestigd in een oude honderdjarige molen in het Isabel La Católica-park , een van de mooiste hoekjes van deze stad die openstaat voor de zee en die stranden, cultuur, uitstekende gastronomie en een prachtige groene omgeving biedt. De goed onderhouden vegetatie die het hotel omringt en een prachtige vijver maken het een rustige en vredige plek. Het interieur is gezellig en het heeft een ideaal restaurant voor familie- of zakelijke bijeenkomsten. Vanaf hier kunt u een wandeling maken langs het strand van San Lorenzo, dat de stad verbindt met de Cantabrische Zee , of door de visserswijk Cimadevilla en de heuvel van Santa Catalina, waar u het beeldhouwwerk van Chillida "Elogio del Horizonte" zult zien. , en van waaruit de Cantabrische kust een prachtig panoramisch uitzicht biedt.

In de buurt van de Parador zijn het interessante Aquarium en de Botanische Tuin , een bos om van te dromen. Een essentieel bezoek vereist ook het Laboral Ciudad de la Cultura de Gijón, een grandioos gebouw dat is omgebouwd tot een culturele ruimte met een indrukwekkend uitzicht op de stad vanuit het gezichtspunt van de toren. Het ligt op drie kilometer van de stad en is een creatieve gemeenschap waarin meer dan 4.000 mensen studeren en onderzoeken, en waar een intense culturele sfeer heerst .

Bekijk het hotel uit de lucht in 3D

RESERVEER HIER HET TICKET, DE PARADOR EN DE HUURAUTO ONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

MEER INFORMATIE OVER GIJON

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

BEKIJK ONZE 360 GRADEN FOTO VAN DE JACHTHAVEN VAN GIJON

DIGITALE KAART PARDORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Wij hebben voor de inspiratie een aantal rondreizen voor u samen gesteld. Bekijk onze kaart u vindt er de info, video's, de ligging uit de lucht in 3D.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

 

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

STEL ZELF DE FLY DRIVE SAMEN

Mijn ervaring was geweldig toen ik vorig jaar in Noord Spanje een aantal Paradores heb bezocht. Dit is echt het andere Spanje en de ene keer slaap je in een kasteel en de volgende dag in een oud klooster. Het verveelt nooit,  je kan er ook prima eten en ik was blij als single met de halve flesjes wijn. Kijk en vergelijk alle Paradores zijn eco bewust en 32 hebben de gelegenheid de elektrische auto op te laden

Waar mogelijk hebben we 360 graden beelden opgezocht om u te inspireren

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541