WANDEL ALVAST EVEN DOOR DE STRAAT VAN PARADOR ALMAGRO OP DEZE 360 GRADEN FOTO, KLIK OP DE PIJLEN

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR DE ALMAGRO

DIT IS EEN ECO BEWUSTE PARADOR

De Castiliaanse stad waar de Parador de Almagro zich bevindt, is uitgeroepen tot historisch-artistieke site . Volgens de traditie was de oorsprong van de stad een Arabisch kasteel genaamd Almagrib. De naam verwijst naar de kenmerkende rode klei van het gebied, de kleur van almagro, die je terugziet op de Plaza Mayor en in andere gebouwen in het historische centrum. Op slechts vijf minuten van de Plaza Mayor ligt onze Parador. Het gebouw is een oud 16e-eeuws klooster, zeer gezellig en rustig, met een zwembad, binnenpatio's, lichte galerijen en prachtige bossen. We stellen een ideale plek voor om te verblijven en een onvergetelijk verhaal te creëren over de hoeken van Almagro, middagen in de zon op de terrassen van de pleinen en unieke zonsondergangen in geschenken die de natuur heeft achtergelaten in nabijgelegen plaatsen zoals Las Tablas de Daimiel .

U kunt de Corral de Comedias de Almagro niet missen , de enige die intact en actief is bewaard vanaf het begin van de 17e eeuw tot op de dag van vandaag. Tegenwoordig werkt het als een theater en biedt het onderdak aan een intense activiteit die je kunt zien als je de stad bezoekt. In dit historisch-artistiek monument wordt ook een prestigieus Internationaal Klassiek Theaterfestival gehouden .

De Corral de Comedias is een van de juwelen van Almagro, maar er zijn er nog veel meer! Een andere daarvan is de Route van de kastelen , die u naar het kasteel van Calatrava la Vieja, het archeologische park van Alarcos-Calatrava en het kasteel van Calatrava la Nueva brengt.

Vanaf de Parador, op minder dan een uur rijden, leidt de prachtige natuur van La Mancha u naar unieke ruimtes zoals het Cabañeros National Park, het Lagunas de Ruidera Natural Park of het Las Tablas de Daimiel National Park , plaatsen die een festival zijn van de natuur, een oase in het midden van de vlakte van La Mancha, het perfecte panorama voor je netvlies. Een ervaring waar je dol op zult zijn.

RESERVEER HIER ONLINE DE VLIEGTICKET, PARADOR EN HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

hotel PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

WANDEL NU DOOR ALMAGRO OP DEZE 360 GRADEN FOTO, START OP HET PLAZA ALMAGRO klik op de pijlenDE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info