RESERVEER DE PARADOR DE ARGOMIZ A LA CARTE OF DIRECT IN EEN RONDREIS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday.

RESERVEER PARADOR ARGOMIZ VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN
 
 

MEER INFO EN PRIJZEN


BEKIJK HIER ONZE 360 GRADEN PRESENTATIE VAN DE PARADOR ARGOMIZ, KLIK OP DE BUTTONS

PARADOR DE ARGOMIZ EEN PERFECTE PLEK

DIT HOTEL IS ECO BEWUST EN HEEFT EEN LAADPAAL

Een renaissancepaleis in het midden van de Alava-vlakte en op slechts een paar meter afstand van het stuwmeer Ullíbarri-Gamboa, is de locatie van de Parador de Argómaniz. Een rustige plek om los te koppelen en te genieten van de natuur, gelegen in een strategische enclave in het noorden van Spanje. Het gebouw, dat dateert uit het einde van de 17e eeuw, is barok van stijl en heeft een sobere uitstraling.
   
Een van de meest bijzondere ruimtes van de Parador is het restaurant, gevestigd in de voormalige graanschuur van het paleis. Het heeft het originele houten cassetteplafond behouden en heeft karakteristieke patrijspoorten die doen denken aan een Baskische tonijnboot. Hier kunnen we genieten van de lokale en traditionele Baskische keuken, gecombineerd met de wijnen en kazen uit de streek. 

Op slechts 12 kilometer afstand van de Parador de Argómaniz ligt de groene en kosmopolitische hoofdstad Vitoria, waar we kunnen genieten van de geschiedenis en de voortreffelijke keuken. Mis de oude wijk, de paleizen en parken niet, en natuurlijk een route om de beste pintxos in de Baskische hoofdstad te proeven. 

Als u dat nog niet heeft gedaan, zult u hier bezwijken voor de wijnen van La Rioja Alavesa, hun textuur, hun geur en hun exquise smaak, begeleid door uitgebreide  pintxos  in bars en terrassen in de stad of in onze Parador, waar we wachten op u met de beste keuken en, zoals gewoonlijk, met een uitstekende service.

Bekijk de ligging in 3D

RESERVEER HIER DE TICKETS, HOTEL EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

Ik heb de nacht fantastisch geslapen in een ruime suite en zeer goed gegeten. Het is fijn dat ze ook halve flesjes goede Rioja wijn serveren

STANDAARD KAMER VOOR 2 PERSONEN

VANAF € 80 TOT € 180

ONTBIJT € 16,  DINER € 31 P.P.

ONLINE

DE PARADORES A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541