RESERVEER DE PARADOR DE ARGOMIZ A LA CARTE OF DIRECT IN EEN RONDREIS

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday.

RESERVEER PARADOR ARGOMIZ VOOR DE BESTE PRIJS EVENTUEEL MET HUUR AUTO EN/OF VLIEGTICKETS VANAF ROTTERDAM AIRPORT-EINDHOVEN AIRPORT-SCHIPHOL-BRUSSEL AIRPORT OF ANDERE LUCHTHAVEN
 
 

MEER INFO EN PRIJZEN
 

BEKIJK HIER ONZE 360 GRADEN PRESENTATIE VAN DE PARADOR ARGOMIZ, KLIK OP DE BUTTONS

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR  EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE

IK WIL U GRAAG INSPIREREN VOOR EEN PARADOR HOTEL IN SPANJE


 Mijn naam is Kees Kooijmans ruim 40 jaar ervaring in de reisbranche, door corona heb ik mijn reisstudio moeten sluiten. Ben nog steeds actief en heb een visie, maak graag gebruik van, video's, 360 graden en 2D-3D, nieuwe technieken om u te inspireren voor een duurzamere  vakantie. Ik werk hier voor samen met de Paradores hotels  Ik ga op deze website proberen  u te overtuigen voor een Parador hotel en zijn bestemming. De Parador hotels zijn de pareltjes in Spanje en er zijn er 98! Ideaal voor ee flydrive.

Reserveer nu veilig via deze website, de Parador via Booking of de Reisplanner, tickets via Transavia en de huurauto via Sunny Cars


Ik wens u alvast veel kijk plezier en een fijne flydrive vakantie!

 

PARADOR DE ARGOMIZ EEN PERFECTE PLEK

DIT HOTEL IS ECO BEWUST EN HEEFT EEN LAADPAAL

Een renaissancepaleis in het midden van de Alava-vlakte en op slechts een paar meter afstand van het stuwmeer Ullíbarri-Gamboa, is de locatie van de Parador de Argómaniz. Een rustige plek om los te koppelen en te genieten van de natuur, gelegen in een strategische enclave in het noorden van Spanje. Het gebouw, dat dateert uit het einde van de 17e eeuw, is barok van stijl en heeft een sobere uitstraling.
   
Een van de meest bijzondere ruimtes van de Parador is het restaurant, gevestigd in de voormalige graanschuur van het paleis. Het heeft het originele houten cassetteplafond behouden en heeft karakteristieke patrijspoorten die doen denken aan een Baskische tonijnboot. Hier kunnen we genieten van de lokale en traditionele Baskische keuken, gecombineerd met de wijnen en kazen uit de streek. 

Op slechts 12 kilometer afstand van de Parador de Argómaniz ligt de groene en kosmopolitische hoofdstad Vitoria, waar we kunnen genieten van de geschiedenis en de voortreffelijke keuken. Mis de oude wijk, de paleizen en parken niet, en natuurlijk een route om de beste pintxos in de Baskische hoofdstad te proeven. 

Als u dat nog niet heeft gedaan, zult u hier bezwijken voor de wijnen van La Rioja Alavesa, hun textuur, hun geur en hun exquise smaak, begeleid door uitgebreide  pintxos  in bars en terrassen in de stad of in onze Parador, waar we wachten op u met de beste keuken en, zoals gewoonlijk, met een uitstekende service.

Bekijk de ligging in 3D

RESERVEER HIER DE TICKETS, HOTEL EN DE HUURAUTO VOOR DE BESTE PRIJS

HOTEL PRIJZEN EN RESERVEREN

MEER INFO

Restaurante Aletegui - Parador de Argómaniz

Paradores biedt de exclusieve ervaring van het genieten van de regionale, lokale en lokale keuken in unieke ruimtes. Onze keuken is sterk verbonden met de plaatsen waar de 98 hotels zich bevinden en biedt de beste gastronomie uit de verschillende Spaanse regio's. Pioniers in de lokale keuken, we hebben onze toewijding aan lokale producten versterkt op zoek naar de beste grondstof en bevestigen opnieuw onze toewijding aan duurzaamheid.
 
De Parador de Argómaniz is de enige exponent binnen de openbare hotelketen van de internationaal bekende Baskische gastronomie. Een voorstel waarin de uniciteit van seizoensinvloeden van Álava seizoensproducten tot de ster van verse en smakelijke gerechten maakt. Het feit dat het landinwaarts ligt, dus vlees en groenten winnen aan kracht.

MENUKAART EN ALVAST RESERVEREN
Booking.com

HET ULLIBARRI-GAMBOA RESERVOIR

 
 
 
 
 
 

ER IS VEEL TE ZIEN...

HET MAXIMALE ZIEN...

 

 

STANDAARD KAMER VOOR 2 PERSONEN

VANAF € 80 TOT €240 OP BASIS VAN LO

BESCHIBAARHEID
 

Ik heb de nacht fantastisch geslapen in een ruime suite en zeer goed gegeten. Het is fijn dat ze ook halve flesjes goede Rioja wijn serveren.

Aanbevelingen:

Gorbea-reservoirs
Natuurpark Garaio (3 km)
Vitoria/Gasteiz (12 km): Kathedraal van Santa María
Salvatierra (12 km)
Zoutvallei van Salinas de Añana (44 km)
Rioja Alavesa (56 km)
St. Mariakathedraal
Bilbao (70 km): Guggenheimmuseum

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN

Op dit moment hebben 33 van de eco bewuste Paradores een laadpaal, Tesla, Cetac en WB basic. Bekijk  onze lijst maar ook onze overzichtskaart en dan ziet u dat er al een aantal fly-drives kunnen worden gemaakt met een elektrische auto die voor u klaar staat op de luchtven van Malaga, Madrid Barcelona hier heeft Europcar, Centauro en Uiber de mogelijkheid om een Fiat te huren voor een redelijke prijs  ter reserveren.

Ik heb de vraag uitstaan of bij alle Paradores de Fiat opgeladen kan worden.

Onze verwachting is dat dit de komende jaren verder zal worden uit gebreid en wordt het eenvoudiger om een  eco bewuste vakantie te maken.

MEER INFO

DE HOTEL PARADORES MET LAADPALEN
DE PARADOR A LA CARTE...

DE PARADOR A LA CARTE...

Stel nu zelf de rondreis Spanje langs de fantatstische Paradores hotels zelf samen. Ik heb er al veel bezocht en er gegeten en geslapen. Er is er geen een het zelfde maar allemaal hebben ze wel een verhaal. Wij hebben er nu 98 die u hier kan reserveren, ze zijn allemaal eco vriendelijk en bij 32 hotels is er een laadpunt. Wij verwachten ook binnen kort elektrische huur auto's in Spanje te kunnen aanbieden en dat allemaal voor een veel Better Holiday

DIGITALE KAART PARADORES

Met veel plezier hebben wij een digitale kaart gemaakt waar alle Parador hotels (98) zijn terug te vinden. Ik wil u graag inspireren voor het maken van een fly drive door Spanje

Maak eerst de keuzen van welke en naar welke luchthavens u wilt vliegen en kijk dan welke Parador hotels u wilt bezoeken.Laat u inspireren door onze digitale kaart.

Ga eerst naar presenteren, links onder vindt u het menu, rechts onder een aantal mogelijkheden, van streetview, 3D en u kunt de prijzen vinden.

Wij wensen u veel kijk plezier klik hier 

Nieuw maak een fly drive langs de Parador hotels met een laadpaal in een elektrische huur auto, zie de groen buttons.

 

Op deze website:

Parador hotels in het noorden van Spanje

Parador hotels in het midden

Parador hotels in het zuiden

Parador hotels Canarische eilanden

DIGITALE KAART PARADORES

GEEN GEZEUR MET EEN SUNNY CARS HUURAUTO

Door online registratie zit u extra snel in je huurauto. Klinkt dat niet als een aangename start van u vakantie? Dankzij de online registratie vooraf, ligt het huurcontract al ingevuld voor u klaar en hoeft het ter plekken alleen nog ondertekend te worden. Dit zijn een van de voordelen om via ons een huurauto van SUNNY CARS reserver hier.

All-inclusive autohuur volgens Sunny Cars

 

RESERVEER HIER NU ONLINE HET HOTEL , DE HUURAUTO EN DE  TICKETS VOOR DE BESTE PRIJS

PRIJZEN EN RESERVEREN

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

online

Bezoek en persoonlijke service

Reisbureau Schiebroek ITAC/ANVR/SGR

Voor een gratis offerte mail: info@reisbureauschiebroek.nl 

010 461 4316


U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse voor online en Rotterdam voor persoonlijke service.

Wij wil u inspireren voor een stukje duurzaamheid en gaan opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen o.a Corsica. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en duurzamere hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Ook willen wij u inspireren voor een cruise vakantie!

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje