KIJK ALVAST EVEN ROND OP DEZE 360 GRADEN FOTO VAN PARADOR DE ALARCON

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

In de zomer in het noorden Parador a la carte midden Spanje en in de winter in het zuiden het kan het hele jaar door. Ik heb een aantal unieke 3D presentaties gemaakt en wens u daarmee veel kijk plezier.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels

PARADOR DE ALARCON

DIT IS EEN ECO VRIENDELIJKE PARADOR

Met meer dan 13 eeuwen geschiedenis , neemt de Parador de Alarcón je mee terug naar de Middeleeuwen door zijn monumentaliteit, duidelijker zichtbaar in de Torre del Homenaje, en zijn elegante rode en oranje textiel. Op een meander van de rivier de Júcar, op de top van de rots Pico de los Hidalgos, als een adelaarsnest, kijkt de Parador uit over een van de mooiste dorpen van Spanje. Alarcón, uitgeroepen tot historisch-artistieke plek vanwege zijn schoonheid en harmonie, is klein en charmant. Het wordt omgeven door een muur en bevindt zich naast het gelijknamige stuwmeer. Het wetland zal u betoveren, met zijn zandstranden die de oevers bezaaien, dennenbossen, baaien en kliffen. Daarnaast kun je hier watersporten beoefenen, zoals zeilen, windsurfen, kanoën of roeien.

De wateren van de Júcar-rivier, ideaal om te vissen , ontspannen terwijl het door Alarcón stroomt, betoverende landschappen water geeft en het oude fort van de stad omhult en beschermt . Een must-see is ook de kerk van Santa María, die een van de best bewaarde renaissance-retabels heeft. Het paleis van Castañeda, het centrum voor hedendaagse kunst van muurschilderingen van Alarcón, de Plaza de Don Juan Manuel of de kerk van Santo Domingo de Silos zijn enkele van de plaatsen die u graag wilt bezoeken.

180 km van Madrid en 170 km van Valencia, dit is een ideale plek om een ​​weekend door te brengen en los te koppelen van alles . Je hoeft alleen maar weg te zijn van de stad en te ontspannen, al het andere wordt aangeboden door Alarcón en onze Parador.

RESERVEER HIER HET TICKET, DE PARADOR EN DE HUURAUTONLINE VOOR DE BESTE PRIJS

hotel PRIJZEN EN RESERVEREN

ROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

RIJ ALVAST EEN STUKJE DOOR DEZE OMGEVING KLIK OP DE PIJLEN
DE ANVR GAAT VOOR BETTER HOLIDAYS

Volgens de ANVR gaat het hierbij om de juiste balans tussen enerzijds verplichtend en anderzijds motiverend. "We richten ons in eerste instantie op minstens de duurzaamheidscoördinator van de touroperator”,

"Maar wel met de intentie om met Better Holidays binnen de reisorganisatie te verbreden en te verdiepen. Op die manier streven we naar betrokkenheid van meerdere collega’s bij de te ontwikkelen acties.”

Volgens de ANVR richt Better Holidays zich op een betere ervaring voor de klant, wat ook beter voor de business zou zijn. Hardeman: “We willen bedrijven het inzicht bieden dat deze aanpak onderdeel van je bedrijf moet zijn en dat dit ook goed is voor je reputatie.”

 

MEER INFO

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541