IK BEN BEZIG EEN AANTAL THEMA VAKANTIES SAMEN TE STELLEN MAAR DE TIJD VLIEGT!

 

UNESCO WERELDERFGOED DE BEEMSTER

De Beemster staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO vanwege de innovatieve landbouwplanning en het geometrische ontwerp van het landschap. Het is een voorbeeld van hoe menselijke interventie en technische vaardigheden hebben bijgedragen aan het creëren van een duurzaam en productief landbouwgebied.

De Beemster wordt gekenmerkt door zijn rechthoekige verkaveling, waarbij landbouwpercelen zijn verdeeld door kaarsrechte wegen en sloten. Dit geometrische patroon is kenmerkend voor de polder en heeft bijgedragen aan de efficiëntie van de landbouwpraktijken in het gebied.

Het UNESCO Werelderfgoedlabel erkent de unieke waarde en het belang van de Beemster als een cultureel en landschappelijk erfgoed. Het trekt bezoekers van over de hele wereld die geïnteresseerd zijn in het historische en goed bewaard gebleven landschap van de Beemster en de landbouwgeschiedenis van Nederland.

MEER INFO

UNESCO WERELDERFGOED DE BEEMSTER

FORT VECHTEN IS MET UNESCO VERBONDEN ALS DE WATERLINIES EN ALS DE ROMEINSE LIMES

Het Fort bij Vechten is bij Unesco werelderfgoed verbonden als de Hollandse Waterlinies en als de Romeinse Limes.

De Waterlinies zijn een verdedigingssysteem dat werd gebruikt in Nederland om het land te beschermen tegen vijandelijke invasies. Het Fort bij Vechten maakte deel uit van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, die in de 19e eeuw werd aangelegd. De Waterlinies staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO vanwege hun historische en culturele waarde.

De Romeinse Limes is de grens van het voormalige Romeinse Rijk die door Nederland liep. Het Fort bij Vechten was gelegen aan de noordgrens van het Romeinse Rijk, en maakte deel uit van de verdedigingswerken langs de Limes. De Limes staat ook op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Dus ja, het Fort bij Vechten heeft een historische betekenis als onderdeel van zowel de Waterlinies als de Romeinse Limes, die beide zijn erkend door UNESCO.

 
AUTOHUUR SUNNY CARS
AUTOHUUR SUNNY CARS

Met een huurauto van Sunny Cars is de vakantie echt zorgeloos. Een auto huren bij Sunny Cars is namelijk écht all-in. De prijs is supertransparant en alles is inbegrepen. Geen gedoe ter plaatse. Geen extra verzekering afsluiten. Geen verborgen kosten. Het enige wat  uhoeft te doen is genieten van die mooie, ongelimiteerde kilometers.

Heeft u een vraag? Wij en het team van autohuurexperts staan voor u klaar om u te adviseren. Bij problemen kunt u ons zelfs 24/7 bereiken op het Nederlandstalig noodnummer.

Zij hebben elektrische autoverhuur op Mallorca en verschillende bestemmingen in Noorwegen

Ontdek ook de zonnige kant van autohuur! Wij helpen u graag op weg.

Lees meerVerberg tekst
 
ELEKTRISCHE AUTO VAKANTIES NAAR FRANKRIJK
ELEKTRISCHE AUTO VAKANTIES NAAR FRANKRIJK

Ik heb een ruime selectie gemaakt van hotels in Frankrijk deze ga ik uitbreiden met campings maar ik ben op zoek naar villa's met een eigen zwembad  met een laadpaal. Er zijn nog heelveel mooie uitdagingen om voor te gaan

Lees meerVerberg tekst
 
HOTELS MET LAADPALEN
HOTELS MET LAADPALEN

Ik ga op zoek naar hotels met laadpalen in Nederland maar ook in Europa en als alles weer mogelijk is ook de Verre bestemmingen. Ik denk dat we kleine stapjes moeten gaan maken voor een Better Holiday dat gaat niet in ene keer maar ik ben  al blij met een stukje bewustwording. De elektrische autovakanties is de toekomst en het is ook fijn om de fiets op te laden

Lees meerVerberg tekst
 
PARADORES HOTELS IN SPANJE
PARADORES HOTELS IN SPANJE

De Parador hotels zijn verspreid over heel Spanje, van Galicië in het noorden tot Andalusië in het zuiden, ook op de Canarische Eilanden en in Ceuta en Melilla, de twee Spaanse steden in Noord-Afrika.
Het gebouw maakt vaak deel uit van het erfgoed van Spanje, hoewel er enkele moderne hotels op een spectaculaire locatie zijn. Als dit het eerste verblijf in een van deze hotels in Spanje is, zult u merken dat er een zeer aangename verrassing te wachten staat.

Aangezien de staat de gebouwen onderhoudt, probeert het Paradors  te lokaliseren in gebieden waar het niet concurreert met de particuliere sector en velen bevinden zich in kleinere middeleeuwse steden en dorpen die voor het eerst lang geleden bewoond werden.

De Spaanse Paradors  zijn door de overheid opgericht om de inkomsten van de Spaanse hotels te gebruiken om een ​​bijdrage te leveren aan het onderhoud van de gebouwen in eigendom, en om mooie streken te helpen met weinig economische middelen.

Lees meerVerberg tekst
 
TRANSAVIA HOLIDAYS
TRANSAVIA HOLIDAYS

Bent u op zoek naar de goedkoopste pakketreis, vlucht + hotel reserveer bij ons dan een Transavia Holiday. Alle bestemmingen vanaf Rotterdam Airport, Spanje, Griekenland, Portugal, Italie, Croatie, enze enz wel 42 bestemmingen. Maar ook een hele ruime keuzen vanaf Eindhoven Airport, Schiphol en Groningen. Nieuw is vertrek vanaf Brussel.

Lees meerVerberg tekst
 

Mijn naam is Kees Kooijmans van reisstudio Travel Slide Rotterdam Airport,  in het verre verleden reisleider geweest  en manager bij Club Escolette en de AMBASSADEUR VAN ROTTERDAM THE HAGUE AIRPORT. Door corona heb  ik mijn stenen reisbureau op Rotterdam Airport moeten sluiten. De reiswereld is veranderd maar ik vind mijn vak nog steeds erg boeiend. Ik ga nu op zoek naar een nieuwe uitdaging o.a. voor Better Holidays

ik ga mijn best doen om zoveel mogelijk mooie eco bewuste akkommodaties te selecteren. Ik realiseer zeer mij, vliegen is niet echt duurzaam maar we kunnen samen wel stapjes maken . De elektrische autovakantie wordt ook steeds populairder en hotels met laadpalen zijn er al vollop

Er liggen nog mooie kansen waar ik mij de komende jaren nog mee bezig wil houden o.a video's ook in de 360 graden, digitale brochures en 3D fotografie en ik ga met heel veel plezier verder met de Parador hotels en   Jewels in Travel 

Ik wil graag mijn kennis delen en u inspireren voor het maken van de juiste keuze voor een geweldige vakantie. Reserveer nu online zonder risico alle Parador hotels vanaf 1 juni 2023 mooie eco bewuste hotels.

VEEL KIJK PLEZIER EN ALVAST EEN FIJNE VAKANTIE, KEES DE TRAVEL INSPIRATOR

 

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

Ik ben weer gestart "online' met 'ga uit je stekker met Unesco' en de Paradores hotels.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje