BEZOEK HET UNESCO CULTURELE ERFGOED SPANJE SLAAP IN DE PARADOR HOTELS

BELUISTEREN
 
 

GRANADA HET ALHAMBRA >>

Booking.com

HET MAXIMALE ZIEN...

tickets reserveren beluisteren
 

SANTIAGO DE COMPESTELA

tickets reserveren beluisteren
 

MADRID EL ESCORIAL

excursie reserveren beluisteren
 

CORDOBA DE GROTE MOSKEE

tickets reserveren ZONDER WACHTRIJ beluisteren
 

SEVILLA HET ALCAZAR

excursies reserveren beluisteren
 
RESERVEER TICKET ZONDER WACHTRIJ beluisteren
 

DE SAGRADA FAMILIA

                     (ADVERTENTIE)

 

Bekijk via de groene teksten de bestemmingen op Google Earth. Klik op een groene regel om de kaart te openen. U ziet links het volledige menu. Rechts onder een aantal buttons, vergroten en verkleinen, het 3D klik hierop het beeld gaat draaien in 3D. Het mannetje is voor streetview, klik hierom en de blauwe lijnen en cirkels worden zichtbaar klik hier op. Dit maakt het mogelijk om nu in 360 graden rond te kijken en te lopen.Deze bestemmingen zijn fantastische te kombineren met de Parador hotels. Klik op de groene teksten Ik wens u veel kijk plezier.

BEKIJK DE SPAANSE UNESCO BESTEMMINGEN NU IN 3D VIA GOOGLE EARTH

 

 

 

UNESCO CULTUREEL WERELDERFGOED

Ik heb een unieke digitale kaart gemaakt van alle Unesco culturele erfgoed bestemmingen in Spanje. Open deze kaart u ziet links het volledige menu. Rechts onder een aantal buttons, vergroten en verkleinen, het 3D klik hierop het beeld gaat draaien in 3D. Het mannetje is voor streetview, klik hierom en de blauwe lijnen en cirkels worden zichtbaar. Dit maakt het mogelijk om nu in 360 graden rond te kijken en te lopen.Deze bestemmingen zijn fantastische te kombineren met de Parador hotels. Ik wens u veel kijk plezier.

bekijk de kaart

UNESCO CULTUREEL WERELDERFGOED
IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

IK BEN FAN VAN DE PARADORES.

Ik heb de afgelopen jaar best veel Paradores hotels bezocht een aantal in het Noorden en een aantal in het zuiden ik heb er gegeten en geslapen Heb zo ook het andere Spanje leren kennen. Elke Parador is anders en het eten kan er ook verschillend zijn maar veel Paradores hebben een wel een eigen verhaal. Dat maakt het boeiend en daarom ben ik fan.

Reisstudio Travel Slide is wat meer gaan kijken naar eco bewuste hotels met laadpalen en die zijn er voldoende bij de Parador hotels.

Bekijk de 3D presentaties hier onder.

Parador de Carmona

Parador de Jaen

Parador de Malaga

Parador de Malaga Golf

Parador de Nerja 

Parador de Antequera

Parador de Granada

Parador de Ronda

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Nu in Spijkenisse/Rotterdam Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Openingstijden:

Untitled design-High-Quality - 2023-05-19T085414

Ik ben weer gestart "online' met 'ga uit je stekker met Unesco' en de Paradores hotels.Heeft u belangstelling voor mijn foto's ook op uw website te plaatsen dat kan. Stuur een mail en tegen een kleine vergoeding ontvangt u de url of zou een een complete 3D presentatie willen hebben ik maak graag een offerte stuur een mailtje