BEKIJK DE 360 GRADEN PRESENTATIE VAN TUI MAGIC LIFE JACARANDA O.A VANAF ROTTERDAM AIRPORT

MAGIC LIFE JACARANDA IMPERIAL

Wanneer u blij wordt van een verblijf in Magic Life Jacaranda Imperial? Als u houdt van zwembaden & glijbanen. Als u op zoek bent naar een hotel waar de naar kinderen geen omkijken hebt. Als u direct aan het strand wilt verblijven. Als u houdt van gevarieerd eten en all inclusive. Als u graag een ruime keuze hebt uit sportfaciliteiten. Dit vijfsterren hotel nabij de Turkse badplaats Side biedt dit alles. En meer!

Vanuit de tuin van Magic Life Jacaranda Imperial loop u zo het strand op. Voor gasten van het hotel zijn hier ligbedden en parasols aanwezig.

Het ca. 13 km verderop gelegen Side bereikt u vanaf Magic Life Jacaranda Imperial eenvoudig per dolmus of taxi. Het oude centrum biedt een mooie mix tussen cultuur en gezelligheid. Het ene moment vergaapt u zich aan de snuisterijen in de winkels en het andere moment bewonder de prachtige Romeinse ruïnes. ’s Avonds is de haven the place to be!

Magic Life Jacaranda Imperial beschikt over bijna 800 kamers. Deze zijn standaard voorzien van o.a. een tv, kluisje, airco, telefoon, gratis WiFi, minibar, badkamer met douche, föhn en toilet en een balkon of terras met zitje. Naar keuze zijn er kamers te boeken met zeezicht of aan de zwembadzijde.

De familiekamers van Magic Life Jacaranda Imperial zijn voorzien van een woon-/slaapkamer en aparte slaapkamer. Deze zijn naar keus ook met zeezicht te boeken. Er zijn daarnaast swim-up familiekamers te boeken. Deze bieden vanaf het terras via een trap direct toegang tot het strand.

Dit is een Fair Travel hotel bekijk de ligging in 3D

 

 

KIJK BIJ MIJN PARTNERS VOOR EEN PAKKETREIS, VERGELIJK DE PRIJZEN EN RESERVEER ONLINE

Voor uw zekerheid mijn partners zijn aangesloten bij het ANVR/SGR u reserveert direct bij hun zij nemen contact met u op voor de betaling en het toe zenden van de reIspapieren. Ik wens u als Green Travel Inspirator alvast een fijne vakantie

MET TUI NAAR DE TURKSE RIVIERA

Laat u inspireren door de digitale gids van TUI o.a met vertrek vanaf Rotterdam Airport naar de Turkse Riviera. De mogelijkheden naar andere luchthaven en ook vanaf andere luchthavens in Nederland. Bekijk ook Bulgarije met vertrek vanaf Amsterdam.

Om de gids te bekijken klik dan eerste op het rechter vakje beneden op deze foto voor een groter beeld, ik wens u veel kijk plezier

MEER INFO EN PRIJZENROTTERDAM AIRPORT EN DUURZAAMHEID

We vliegen voor verschillende doeleinden heel Europa door, maar om aan de klimaatambities te voldoen moet dat veel duurzamer worden. In de luchtvaartindustrie wordt hier dan ook hard aan gewerkt. Rotterdam The Hague Airport wil als duurzame luchthaven de proeftuin zijn van innovatie in de luchtvaart en innovatie aanjagen. Michelle Samson vertelt ons hier als eerste meer over.

Het is onze ambitie om uiterlijk in 2030 volledig afval- en emissievrij te zijn. Op dit moment werken we hier hard aan. Uiteindelijk werken we aan een CO2-neutrale luchtvaart en circulaire luchthaven in 2050. We hebben onze ACA (Airport Carbon Accreditation) certificaat al behaald. Wij zijn hiermee de eerste luchthaven die in één keer het hoogste certificaat heeft behaald. We nemen u graag mee in wat wij als luchthaven doen voor verduurzaming en hoe u uw reis duurzamer kunt maken!

meer info

Contactinformatie

HET IS FIJN OM JE KENNIS TE DELEN MET JE KLANTEN OM SAMEN STAPJES TE ZETTEN VOOR EEN 'BETTER HOLIDAYS'
 

Telefoonnummers:

Reisstudio Travel Slide

Cruise Vertrekpunt

Afspraak aan huis aanvragen hier

010 2450955
Ons noodnummer  06 81090635


Emailadressen:

info@travelslide.nl


  

U vindt ons op:

Ons post adres is Rotterdam Airportplein 60- 3045 AP  Rotterdam 

Ik ga mij specialiseren  in een stukje duurzaamheid en ga opzoek naar unieke hotels op bijzondere bestemmingen. Onze voorkeur met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport, o.a de Paradores hotels en eco bewuste hotels met laadpalen dit voor een Better Holiday.

Voor Cruise Vertrekpunt ga ik op zoek  naar mooie schepen

Openingstijden:

Ik ben weer gestart "online' met Jewels in Travel en voor Cruise Vertrekpunt kan er ook gebeld worden bij mijn collega's van Captain Cruise 088 5018541